Ana sayfa Dizi Haberleri Set kavgalarıyla gündeme gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi için üzücü karar!

Set kavgalarıyla gündeme gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi için üzücü karar!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TIMS&B Productions tarafından Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığında gerçekleştirilen “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi dördüncü sezona bomba gibi başlamış, perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmayı başarmıştı. Dizi, sadık izleyici kitlesi sayesinde reytinglerde birçok rakibinin önüne geçerek kendinden konuşturmaya devam ediyor.

Fakat dizide yaşanan gerginlikler dizinin bu başarısını gölgeliyor ve her geçen gün ayrılan başarılı isimlerle kan kaybetmeye devam ediyor. Murat Ünalmış, Kerem Alışık ile kavgalı bir sürecin ardından üçüncü sezon sonunda hikayeden ayrılmıştı. Peşinden Kerem Alışık da diziyi bırakınca Hilal Altınbilek tek başrol olarak kaldı. Vahide Perçin de diziye veda eden isimlerden sonra çok yorulduğunu ifade ederek diziyi bırakmıştı.

Set kavgalarıyla gündeme gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi için üzücü karar! 2
En son geçtiğimiz hafta yine sette işler karıştı. Diziye hareket katmak amacıyla dördüncü sezon başında hikayeye Hakan Gümüşoğlu karakteri ile katılan İbrahim Çelikkol ile üçüncü sezon başında diziye katılan Furkan Palalı arasında bir kavga çıktı.

Boğaz boğaza geldikleri iddia edilen kavganın nedeni olarak; İbrahim Çelikkol’un sürekli olarak seti beklettiği ve bu durum karşısında Furkan Palalı ile tartışmaları gösterildi. Adana’da gerçekleştirilen çekimler sırasında İbrahim Çelikkol ile ilgili yapılan iddia herkesi şaşırttı.

“Bu sebepten midir?” bilinmez, dizinin 140. Bölümde ekrana veda edileceği konuşulmaya başlandı. Sette sükunet sağlanmaz ve son dakika bir değişiklik olmazsa, Bir Zamanlar Çukurova kalan son 10 bölümün ardından final yapacak.