Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar karşısında Camdaki Kız dizisinden büyük gövde gösterisi!

Barbaroslar karşısında Camdaki Kız dizisinden büyük gövde gösterisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe rekabetinde Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin izleyici ile buluşması birçok denklemi değiştirdi. Özellikle de Bir Zamanlar Çukurova dizisi için gelişmeler pek iyi olmadı..

Kanal D ekranındaki Camdaki Kız dizisi ise adeta gövde gösterisi yaptı… Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin geçtiğimiz gün sergilediği performans gerçekten takdir edilecek düzeydeydi…

TRT1’in muhteşem dizisi Barbaroslar’ın rekabete katılması Camdaki Kız’ın elde ettiği sonuçlara bakıldığı zaman Kanal D’yi pek etkilemediğini görebilirsiniz. Camdaki Kız dizisi AB grubunda birincilik elde ederek gücünü bir kez daha gösterdi.

Ancak dikkat çeken bir başka detay daha var. Hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında da Camdaki Kız dizisinin durumu çok iyi. Yani, TRT1’in reyting birinciliğine o kadar da güvenmemesi gerekiyor.

Barbaroslar karşısında Camdaki Kız dizisinden büyük gövde gösterisi! 7

Hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile Camdaki Kız önümüzdeki haftalarda tüm kategorilerde Barbaroslar dizisini de geride bırakma potansiyeline sahip.

Bu rekabette en ciddi darbeyi atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisi aldı. Hikayesi değişim yaşayan dizinin, başrolünden 3 önemli ismin ayrılması da dördüncü sezonda izleyici ilgisinin azalmasına neden oldu.

3. sezon finalinde veda eden Murat Ünalmış üzerinden senaristler hala yapımı kurtarmak için çaba sergiliyor. Ancak reytinglere bakıldığı zaman Bir Zamanlar Çukurova’nın reytinglerde tüm kategorilerde ciddi bir gerileme yaşadığını görebilirsiniz.

Barbaroslar dizisi en çok da atv’yi etkilemiş görünüyor. Ancak Camdaki Kız dizisi için bir güç gösterisi de olduğunu söylemek yanlış olmayacak. Gülseren Budayıcıoğlu’nun güçlü hikayesinin sonucunda, bu sezon için AB kategorisinde 8’li reytingleri geçebilen tek yapım Camdaki Kız oldu.

Camdaki Kız’ın bu müthiş başarısının önümüzdeki haftalarda daha da katlanarak artması bekleniyor.