Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç ballı projeyi buldu, diğer diziden vazgeçti!

Barış Arduç ballı projeyi buldu, diğer diziden vazgeçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk isimli romantik komedi dizisiyle ün kazanan Barış Arduç, geçtiğimiz sezon Kuzgun isimli dizide Burcu Biricik ile başrolde yer almıştı. Ardından Çukur dizisinde Arık Böke Erdenet olarak kısa süre yer alan ünlü oyuncu, sonrasında ise Netflix için çekimleri tamamlanan Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır ile başrolü paylaştı.

Barış Arduç’un ismi son günlerde çok konuşuluyor. Ünlü oyuncunun yeni dizi anlaşması hayranlarını çok mutlu etti. TRT1 ekranlarında ilk sezonu çok başarılı geçen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Melikşah dönemi kapanıyor. Hikaye geriye doğru ilerleyecek ve Sultan Alparslan’ın hikayesi de 3 sezon boyunca ekranda kalacak.

Zaten milyonların takip ettiği bir dizide 3 sezon boyunca çok güçlü bir karaktere hayat verecek olan Barış Arduç için TRT1 dizisi ballı bir proje olarak öne çıkıyor. Oyuncu, kendisini gösterecek ve yeteneklerini bir kez daha sergileme fırsatı bulacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Barış Arduç, TRT1 dizisi için bir başka iddialı yapımdan da vazgeçti. Adana’da çekimleri yapılması planlanan Netflix’in Şahmeran dizisinde önemli ayrılık yaşandı. Barış Arduç, Uyanış Büyük Selçuklu ile anlaşınca Şahmeran projesinden çekildi.

Çok iddialı bir proje olan Şahmeran’da Serenay Sarıkaya’nın da kadroda yer aldığını hatırlatalım.