Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu olay çıkartacak büyük değişim kararı!

Uyanış Büyük Selçuklu olay çıkartacak büyük değişim kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1 ekranlarında ilk sezonu büyük başarılarla geçen dizinin sezon finali için son 2 bölüm kaldı… Diziye kısa sürede milyonlar tutuklu kaldı ve şimdiye kadar da büyük destek gördü.

24 Mayıs Pazartesi akşamı 33. bölümü yayınlanacak olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ikinci sezon bambaşka olacak. Dizide herkesi şaşkına çevirecek kararlar alındı… Mehmet Özgür dışında kadrodaki hemen herkes değişecek. Bunun sebebini gazeteci Birsen Altuntaş duyurmuştu.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde hikaye ileriye doğru değli, geriye doğru gidecek. Yani Sultan Melikşah dönemi kapanacak ama Sultan Alparslan dönemi başlayacak. Hikayenin geriye doğru giderek ilerlemesi yeni bir teknik olarak ifade ediliyor.

Sultan Alparslan karakterinde Barış Arduç’u izleyeceğiz. Oyuncu kadrosundan ise bir tek Mehmet Özgür’ün kalacağı ifade ediliyor. Nizamülmülk karakterini canlandırmakta olan Mehmet Özgür, rolüne yeni dönemde de devam edecek.

Uyanış Büyük Selçuklu toplam 4 sezon olarak planlandı. İlk sezonda Sultan Melikşah dönemi yaşandı. Şimdi ise geriye dönülerek Sultan Alparslan dönemi tam 3 sezon boyunca anlatılacak.

Bu büyük değişim dalgasına izleyiciler de çok şaşıracak. Hikayede bambaşka isimlerle bambaşka karakterlerle yepyeni bir dönemin hazırlıkları son sürat devam ediyor.

Uyanış Büyük Selçuklu, 31 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 34. bölüm ile birlikte 1. sezon finalini yapacak ve yaz arası verilecek. Yaz arasında da 2. sezon için hazırlıklar sürdürülecek.