Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’nın Şahmeran dizisi başlamadan başrol oyuncusu ayrıldı

Serenay Sarıkaya’nın Şahmeran dizisi başlamadan başrol oyuncusu ayrıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Şahmeran isimli dizi ile ilgili uzun süredir bir hazırlık söz konusuydu. İddialı bir yapım olan dizinin yapımcısı Tims&B Productions. Yani dizinin arkasında Timur Savcı ile Burak Sağyaşar bulunuyor… İki önemli ismin bir araya gelerek oluşturduğu şirket, bugüne kadar çok önemli yapımlara imzasını attı.

Şirketin titizlikle hazırladığı projelerden birisi de Şahmeran dizisi… Netflix’te yayınlanacak olan dizi için bazı oyuncular ile anlaşma sağlanmıştı. Bu isimlerden birisinin Serenay Sarıkaya olduğunu hatırlatalım. Güzel oyuncu, uzun bir aradan sonra Şahmeran projesi ile setlere dönüş yapıyor.

Dizide yer alması beklenen bir başka isim ise Barış Arduç olarak öne çıkmıştı. Ancak gelen haberler oyuncunun bu diziden ayrıldığını ortaya koyuyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, bu kulis bilgisini duyurdu ve sebebinin de Uyanış Büyük Selçuklu dizisi olduğu ortaya çıktı.

TRT1 ekranlarında bu sezona damgasını vuran Uyanış Büyük Selçuklu, 2. sezondan itibaren bambaşka bir çehreye bürünecek. Dizide Sultan Melikşah dönemi bitiyor ama hikaye geriye doğru gidecek. Yani Sultan Alparslan’ı izleyeceğiz…

3 sezon boyunca Sultan Alparslan karakterine da Barış Arduç imza atacak. Oyuncu TRT1 dizisi ile anlaşma sağlayınca, Şahmeran projesinden ayrılmak durumunda kaldı. Pınar Bulut’un hikayesini yazdığı Şahmeran dizisinin yönetmen koltuğunda Umur Turagay yer alacak.

Bakalım Serenay Sarıkaya ile birlikte başrolde kimi göreceğiz? Yeni isim açıklanınca sayfalarımızdan gelişmeleri takip edebilirsiniz.