Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç’un paylaşımına meslektaşlarından yorum yağdı!..

Barış Arduç’un paylaşımına meslektaşlarından yorum yağdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Barış Arduç TRT1’de geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı günden bu yana zirveden düşmeyen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde başrolde yer alıyor.

Yeni yayın döneminde, ikinci sezonu ile ekranlara gelen dizideki performansıyla beğeni toplayan oyuncu, iki ay önce ilk kez baba olmanın heyecanını yaşadı.

Ünlü oyuncunun, meslektaşı Gupse Özay ile evliliğinden bir kız çocuğu dünyaya geldi. Çift kızlarına Jan Asya adını verdi.

Sosyal medya hesabında zaman zaman küçük kızının yüzünü göstermeden paylaşımda bulunan Barış Arduç’un son paylaşımına ünlü isimlerden yorum yağdı.

Hafta sonunda kızıyla beraber dışarıya çıkan yakışıklı oyuncu, bebek arabasıyla verdiği pozu instagram hesabında yayınladı. Instagram’da 6.7 milyon takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımına kısa sürede 10 bine yakın yorum yapıldı.

Onur Büyüktopçu, Uraz Kaygılaroğlu, Bartu Küçükçağlayan, Sarp Akkaya, Sarp Apak, Yurdaer Okur, Necip Memili, Can Bonomo ve Hatice Aslan’ın da aralarında bulunduğu pek çok meslektaşı da Arduç’un kızıyla pozuna yorumlarını bıraktılar.

TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not alan dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’nun yıldızı Barış Arduç’un hayranları da babalığın oyuncuya çok yakıştığı görüşünde.