Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinin Oylum’u olmak, Feyza Sevil Güngör’e inanılmaz fırsatlar getirdi!

Aldatmak dizisinin Oylum’u olmak, Feyza Sevil Güngör’e inanılmaz fırsatlar getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Aldatmak dizisinin hikayesinin gücü sadece izleyicilerin değil, oyuncuların da en çok bahsettiği konuların başında geliyor. Diziyle ilgili sosyal medyada yapılan güçlü hikaye vurgusunun bir benzeri, Oylum karakterini canlandıran Feyza Sevil Güngör’den geldi.

Genç oyuncu, dizide bazen izleyenleri sinir eden Oylum karakterini başarıyla canlandırıyor. Perşembe rekabetinde ortalamanın üzerinde gelen reytingler ile ayakta kalmayı başaran Aldatmak dizisi, aynı zamanda Feyza Sevil Güngör’ün de öne çıkmasını sağlayan bir yapım oldu.

Yalanları ile artık izleyenleri deli eden Oylum karakterini canlandırmak bir yana, karakterin ruhuna bürünen Feyza Sevil Güngör, büyük alkış aldı. Dizinin hikayesi gücünden bahseden Güngör, şunları söyledi:

“İlk 3 bölüm gelmişti, hikayeyi okurken her bölüm bittiğinde ‘ne olacak şimdi’ dedim. Beni bu kadar heyecanlandırdığı ve bu kadar çıkmaza soktuğu için, bu denli çatışması yüksek olduğu için oynamayı çok istedim.”

Aldatmak dizisinin Oylum'u olmak, Feyza Sevil Güngör'e inanılmaz fırsatlar getirdi! 7

Feyza Sevil Güngör gibi henüz oyunculuk yolculuğunda yeni olan isimler için set ortamının önemi büyük. Murat Saraçoğlu gibi tecrübeli bir yönetmenin bulunduğu Aldatmak dizi seti gençler açısında farklı deneyim fırsatları sunuyor.

2019 yılında Savaşçı dizisindeki Ayça karakteri ile oyunculuğa başlayan Güngör, ardından Çember ve Kuruluş Osman isimli projelerde de deneyimler elde etti. Şimdi ise Aldatmak isimli diziyle dikkat çeken oyunculardan birisi olan Güngör, kariyerinin en önemli çıkışını da bu proje sayesinde elde etti.

Tecrübeli yönetmen Murat Saraçoğlu’nun başında bulunduğu Aldatmak dizisinde Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal gibi tecrübeli isimler ile aynı sette bulunmak, tüm genç oyuncular gibi Feyza Sevil Güngör adına da kariyeri açısından büyük bir fırsat oldu.