Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barış Falay ile Merve Dizdar, Ömer dizisiyle gündem olacak!

Barış Falay ile Merve Dizdar, Ömer dizisiyle gündem olacak!

tarafından ker_def

Her sezon başarılı projelere imza atan OGM Pictures’ın, yeni dizisi “Ömer”in karakter afişleri yayınlandı. 9 Ocak Pazartesi saat 20.00’de Star ekranından izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Ömer’de Reşat karakterini Barış Falay, kızı Nisa’yı ise Merve Dizdar canlandırıyor.

Bugüne kadar oynadığı rollerle izleyiciyi etkileyen başarılı oyuncu Barış Falay, cami hocası Reşat rolüyle ekrana gelecek. Sezgileri güçlü, vicdanlı, merhametli, ailesine içtenlikle bağlı olan Reşat, annesi Nezahat ve oğlu Ömer’le yaşamaktadır.

Barış Falay ile Merve Dizdar, Ömer dizisiyle gündem olacak! 8

Reşat’ın Tahir ve Nisa adında iki çocuğu daha vardır. Kızı Nisa’nın onaylamadığı bir evlilik yapmasının ardından arasına mesafe koyan ama bu durumu kendi iç dünyasında sorgulayan Reşat, bu kez de oğlu Ömer’le aynı durumla karşı karşıya kalmanın kaygısını hissetmektedir.

Son dönemde yeteneğiyle göz dolduran Merve Dizdar ise, Reşat’ın kızı Nisa rolünde ekranda olacak. Ailesinin onaylamadığı Hakan’la evlenen ve bu evlilikten 5 çocuk sahibi olan Nisa’yı canlandıran Merve Dizdar, bu rolüyle de ters köşe yapacak.

Barış Falay ile Merve Dizdar, Ömer dizisiyle gündem olacak! 9

Yaptığı evliliğin ardından büyük bir yükün altına giren ve eşinin yurt dışına gitme kararıyla istemeyerek Reşat’ın kapısını çalan Nisa, çocuklarıyla birlikte zorlu bir dönemin içine girecektir.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.