Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisinde Özge Gürel sorunun kaynağı değil, senaristin kurbanı!

Sipahi dizisinde Özge Gürel sorunun kaynağı değil, senaristin kurbanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi dizisini yakından takip eden ve bu hikayenin güçlü bir aksiyon dizisine dönüşmesini arzu eden çok geniş bir izleyici kadrosu bulunuyor. Show TV’nin çok iyi sıçrama yapması beklenen Sipahi dizisinde aradığını tam olarak bulamamasının nedenleri ortaya çıkıyor.

Senaristin ortaya koyduğu hikayede özellikle Canan karakterinin ne kadar gerekli olduğu sorgulanıyor. Şu haliyle Özge Gürel’in canlandırdığı Canan karakteri hikayede ayrı bir yerde duruyor ve adeta sırıtıyor. Ünlü oyuncu kariyerinde ilk kez bir aksiyon dizisinde yer alıyor ve hayranları da performansını merakla izliyor.

Özge Gürel hayranları da oyuncunun hikayede konumlandırılma biçiminden memnun değil. Senarist Canan’ı öyle saf bir polis olarak gösterdi ki, Korkut Ali’nin de devlete çalışan birisi olduğunu anlayamaması artık komik kaçıyor.

Bir dizi hayranı Özge Gürel ve Canan karakteri için şu yorumu yaptı: “Canan tek başına diziye final yaptırabilir. Özge Gürel diziye yakışıyor ama yazılan senaryo ona yakışmıyor.”

Senaristin Özge Gürel gibi çok etkili ve milyonlarca hayranı bulunan bir ismi dizide yeterince iyi konumlandıramamış olması, Canan karakterinin iyi yazılmaması birçok izleyici için de eleştiri konusu olmaya başladı.

Hatta bazı izleyicilerin Canan karakterinin senaryodaki konumlamasına sinir olmaya başladığı ve bu nedenle de izlemek istemediği yönünde eleştiriler de sosyal medyaya yansıyor.

Fragman izlerken bile heveslerinin kaçtığını ifade eden birçok izleyici var ve ekibin aksiyon konusunda yeterince iyi bir sunum sergileyemediği düşüncesi oluştu.

Sonuç olarak, Sipahi dizisinin Özge Gürel’in oyunculuk yeteneklerini yeterince iyi değerlendiremeyen bir senaryo üzerinden, müziklerinden tutun da fragmanların heyecansızlığına kadar aksiyon dizisi olma iddiası sorgulanıyor.