Ana sayfa Dizi Haberleri Barış ve Filiz taze bitti, size Rahmet ve Deniz verelim! Bizim Hikaye’den ateş gibi fragman!

Barış ve Filiz taze bitti, size Rahmet ve Deniz verelim! Bizim Hikaye’den ateş gibi fragman!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
FOX TV’nin Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Bizim Hikaye, bu hafta resmen ateş gibi sahnelerle geliyor! Dizinin 47. bölümünden ‘çok özel ön izleme’ ismiyle yeni bir tanıtım yayınlandı.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın baş rolünde oynadıkları dizinin yeni bölümünde uzun süredir aralarında büyük bir çekim olan Rahmet ve Deniz, artık duygularını saklamayacak.

Bir partide Deniz’i dans ederken gören Rahmet, yanına gidip onu öpmeye başlıyor.

Bir süredir Barış ve Filiz aşkının engellere uğraması, izleyiciyi kızdırıyordu. Barış, şimdi Filiz’i yeniden elde etmek için çabalasa da diziye yeni bir aşk gerekiyordu.

Bu da Rahmet’e kısmet oldu! Çalıştığı okulda okuyan Derin ile yakınlaşan Rahmet, Derin’in ablası Deniz’e de içten içe tutulmaya başladı. İkili arasındaki oyunlar, takipler, itişmeler, aslında ikisinin de bu aşka çoktan düştüğünü gösteriyordu.

Barış ve Filiz taze bitti, size Rahmet ve Deniz verelim! Bizim Hikaye'den ateş gibi fragman! 7

Ancak bir türlü kendilerine de birbirlerine de itiraf edemiyorlardı. Bizim Hikaye’nin yeni bölümünde Rahmet, artık yüreğinin sesini dinleyecek.

Deniz’le konuşurken yanlarına gelen Derin’e de bir anda her şeyi itiraf edip kurtulacak.

Barış ve Filiz aşkı şu sıralar dizide yerini Rahmet ve Deniz aşkına bırakmış görünüyor! Dizinin takipçileri de Rahmet ve Deniz’i yakıştırmaya başladılar. Şimdiden bu aşk ile ilgili gelişmeleri merakla izliyorlar ve sosyal medyadan da yorumlar yapıyorlar.

İşte Bizim Hikaye’nin 47. bölümünden yayınlanan çok özel ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kiraz’ın ortalıktan kaybolması herkesi alarma geçirmiş, dört bir koldan yürütülen aramalar sonuç vermedikçe Filiz delirecek noktaya gelmiştir. Bunlardan habersiz olan Barış ise mesafeli de olsa Filiz’le iletişim halinde kalabilmenin rahatlığıyla tüm dikkatini oğlunun sağlığına vermeye çalışmaktadır. Ancak hiç beklemediği anda gelen bir telefon, onun bu kararını ters yüz etmeye yeter. Kiraz’ı içine düştüğü çıkmazdan kurtarma çabası, Filiz’le Barış’ı bir kez daha bir araya getirir. Başlarda sorun olmadığını düşünseler de, kısa sürede aralarındaki mesafeyi korumakta zorlandıklarını fark ederler. İkisinin arasındaki çekim, Selim’le Barış arasında büyük rezalet çıkmasına neden olunca Filiz bu duruma bir dur demesi gerektiğini fark eder.