Ana sayfa TV Programları Bas bas bağırdılar! Ezgi ve Gülcan’dan çirkin kavga! Gelinim Mutfakta 307. Bölüm

Bas bas bağırdılar! Ezgi ve Gülcan’dan çirkin kavga! Gelinim Mutfakta 307. Bölüm

tarafından zk zk

Fatih Ürek’in sunumuyula ekrana gelen Gelinim Mutfakta 307. Bölümde, Ezgi ve Gülcan arasında kıskançlık kavgası çıktı.

Kanal D’de yayınlanan yarışma programının uzun süredir yarışmacıları olan Ezgi ve Gülcan arasında gerginlik had safhaya çıktı.

İkilinin birbirlerini iğneleyici sözleri, günün değerlendirilmesini yaptıkları anlarda tepki çeken sözlerle devam etti.

İkili Fatih Ürek’in sert tepkisiyle karşılaştılar!

Neredeyse bir yarışmacının diskalifiye edileceği anlara gelindiği o görüntüleri videodan izleyebilirsiniz…

307. bölümde neler oldu?

Ezgi, Besime Hanım ile ilgili kostüm odasında yaşadıkları bir olayı anlattı. Besime Hanım, kızından hediye gelen örtüyü takıp çok mutlu olduğunu dile getirmiş. Sonrasında Ezgi, Gülcan’ın başörtüsüne ütü yapmayı reddetme durumu olursa Besime Hanımın “Basarım 1’i!” dediğini iddia etti.

Tartışma bu andan itibaren hararetlenmeye başladı. Olaya Sevim Hanım da dahil oldu. Gülcan ona karşı sesini yükseltince ikili arasında tartışma yaşandı. Gülcan bu andan sonra oklarını Ezgi’ye çevirdi. Görümcesi ile arasını bozmaya çalıştığını düşünen Gülcan, Ezgi’ye “Sen çok saçmalıyorsun! Senin içini kıskançlık bürümüş!

Zaten herkes diyor: Ezgi, seni ne kadar kıskanıyor! Sen benim hayatımı, yaşamımı, her şeyimi kıskanıyorsun!” diye sert cümlelerle saldırdı. Sonra ona “Kıskanç Ezgi!” diye yaklaşınca Ezgi’nin öfkelenmesine neden oldu. Ezgi, Gülcan’ı “O kelimeyi bir daha kullanma! Seni uyarıyorum! Doğru dürüst konuş benimle!

Diskalifiye olma uğruna ağzımdan kötü şeyler çıkar!” diye sert bir şekilde susturmaya çalıştı. Diskalifiye konusu açıldığı sırada daha fazla dayanamayan Fatih Ürek araya girdi ve iki gelini de sert bir şekilde uyardı…