Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 307. bölümde çeyrek altını kim kazandı? 21 Mayıs 2019

Gelinim Mutfakta 307. bölümde çeyrek altını kim kazandı? 21 Mayıs 2019

tarafından zk zk

Gelinim Mutfakta 307. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Vahide Bakhshayeshizadeh ve Ezgi Yıldırım aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! 

Fatih Ürek’in sunumuyla Kanal D’de yayınlanan Gelinim Mutfakta’nın bugün (21 Mayıs) yayınlanan bölümünde Ezgi ve Gülcan arasında sert tartışmalar yaşandı. Birbirlerine yüksek sesle bağıran yarışmacılara Fatih Ürek müdahale etti.

Gergin geçen gün değerlendirmesinin ardından birinci olan kişi 16 puanla Ezgi oldu ve çeyrek altını kazandı.

O anları videodan izleyebilirsiniz…

307. bölümde neler oldu?

Ezgi, Besime Hanım ile ilgili kostüm odasında yaşadıkları bir olayı anlattı. Besime Hanım, kızından hediye gelen örtüyü takıp çok mutlu olduğunu dile getirmiş. Sonrasında Ezgi, Gülcan’ın başörtüsüne ütü yapmayı reddetme durumu olursa Besime Hanımın “Basarım 1’i!” dediğini iddia etti.

Tartışma bu andan itibaren hararetlenmeye başladı. Olaya Sevim Hanım da dahil oldu. Gülcan ona karşı sesini yükseltince ikili arasında tartışma yaşandı. Gülcan bu andan sonra oklarını Ezgi’ye çevirdi. Görümcesi ile arasını bozmaya çalıştığını düşünen Gülcan, Ezgi’ye “Sen çok saçmalıyorsun! Senin içini kıskançlık bürümüş!

Zaten herkes diyor: Ezgi, seni ne kadar kıskanıyor! Sen benim hayatımı, yaşamımı, her şeyimi kıskanıyorsun!” diye sert cümlelerle saldırdı. Sonra ona “Kıskanç Ezgi!” diye yaklaşınca Ezgi’nin öfkelenmesine neden oldu. Ezgi, Gülcan’ı “O kelimeyi bir daha kullanma! Seni uyarıyorum! Doğru dürüst konuş benimle!

Diskalifiye olma uğruna ağzımdan kötü şeyler çıkar!” diye sert bir şekilde susturmaya çalıştı. Diskalifiye konusu açıldığı sırada daha fazla dayanamayan Fatih Ürek araya girdi ve iki gelini de sert bir şekilde uyardı…