Ana sayfa Sosyal Medya ‘Baş Belası’ dizisi bitti, İrem Helvacıoğlu kendini Ege’nin serin sularına bıraktı!..

‘Baş Belası’ dizisi bitti, İrem Helvacıoğlu kendini Ege’nin serin sularına bıraktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak ATV ekranlarından yayınlanan ‘Baş Belası’ dizisinde boy gösteren güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu tatil sezonunu daha yeni açtı.Yaz boyu çalıştığı için tatile çıkmaya fırsat bulamayan ünlü oyuncu instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa, “Yaz benim için şimdi başlıyor” yazdı. Oyuncu, bikinili tekne pozları ile hayranlarını mest etti.

Tekneden kendini serin sulara bırakırken video çekmeyi de ihmal etmeyen İrem Helvacıoğlu hayranlarından övgüleri topladı. 31 yaşındaki İrem Helvacıoğlu’nun mayolu pozlarına beğeni yağdı. Oyuncunun fit hali de gözlerden kaçmadı.

‘Baş Belası’ dizisi bitti, İrem Helvacıoğlu kendini Ege'nin serin sularına bıraktı!.. 8

En son Show TV Magazin’den Ömür Sabuncuoğlu’na röportaj veren İrem Helvecıoğlu, aşk hayat ile ilgili samimi açıklamalarda da bulunmuştu. Karşı cinste bencillikten hiç hoşlanmadığını söyleyen ünlü oyuncu, konu aşktan açılınca kalbinin boş olduğunu söyledi ve sevgilisi Eser Alp’ten ayrıldığını itiraf etti. Kimi zaman estetikli olduğu iddia edilen İrem Helvacıoğlu bu konuya ilişkin soruya ise, “Estetiğim yok ama botoks yaptırıyorum. Dudaklarım iri olduğu için hep estetik sanılıyor ama değil. Çenem de doğuştan sivri. Alnımda net çizgiler olduğu için ifademin önüne geçmemesi için botoksla kapatıyorum” dedi.

‘Baş Belası’ dizisi bitti, İrem Helvacıoğlu kendini Ege'nin serin sularına bıraktı!.. 9

Ayşen Gruda’nın hayatını canlandırmak istediğini dile getiren İrem Helvacıoğlu, “Ayşen Gruda’nın öyküsü ilginç olabilir. Hep beğendiğim, iyi yer etmiş bir oyuncu ama yaşantısında neler olduğu merak uyandırabilir” ifadelerini kullandı. İrem Helvacıoğlu’nın instagram hesabından takipçileriyle paylaştığı ve kendisini serin sulara bıraktığı video da kısa sürede binlerce beğeni aldı.