Ana sayfa Dizi Fragmanları Baş Belası dizisinde herkesin beklediği sahne sonunda gerçekleşti!

Baş Belası dizisinde herkesin beklediği sahne sonunda gerçekleşti!

tarafından ker_def

atv’nin, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı, dizisi ‘Baş Belası’, dün (20 Ağustos Cuma) akşam dokuzuncu bölümüyle ekrana geldi. Beğeni ile izlenen dizi #BaşBelası etiketiyle sosyal medyada ses getirirken; İpek ve Şahin’in öpüştüğü sahne dizinin hayranlarını tarafından coşkuyla karşılandı.

Dizinin onuncu bölümünde, İpek ve Şahin ‘Şebeke’yle ilgili buldukları yeni ipucunun peşinden giderken kendilerini bir cinayet mahallinin ortasında buldular. ‘Şebeke’nin adamı olduğuna inandıkları Orhan ve karısının ölümünün arkasında ‘Şebeke’nin olduğundan emin olan ikili, olaya intihar olarak değerlendirerek kendi araştırmalarını yapmaya başladılar.

Şahin ve İpek’in birlikte çalışması ve gizemli hali emniyette herkesin dikkatini çekti. Şahin, İpek’le terapiye başladıklarını söyledi. Bunu duyan Yener, İpek’ten rapor istedi. İpek, rapor hazırlayacağını söyleyerek Yener’i ikna ederken, Şahin’le de kardeşi ve ‘Şebeke’yle ilgili ayrıntıları hatırlaması için özel bir seans yaptı. Terapi sayesinde Şahin, Zehra’yı kaybettiği geceye dair bazı detayları hatırladı.

Diğer yanda Doruk’un Nermin’e çiçek göndermesi cinayet büroda ortalığı karıştırdı ve dedikodulara neden oldu. Doruk’un bu hareketine çok sinirlenen Nermin ona hesap sormak isterken, Doruk, Nermin’i öptü ve tartışma başlamadan bitmiş oldu!

Baş Belası dizisinde herkesin beklediği sahne sonunda gerçekleşti! 7

Şahin ve İpek, nihayet ‘Şebeke’ye ulaşmalarını sağlayacak bir tanığa ulaştı. Melek onlara yardım edeceğinin sözünü verdi ve ancak bildiği her şeyi anlatması karşılığında kayıp kardeşinin bulunmasını istedi. ‘Şebeke’nin de peşinde olduğu Melek, İpek’in evinde saklanmaya başladı.

İpek ve Şahin çalışmalarına İpek’in evinde devam ederken, evdekilere yakalanmamak için büyük uğraş verdiler. Ortak amaçları ve birlikte geçirdikleri zaman onları birbirine daha da yakınlaştırırken, gece su içmek üzere mutfağa gelen İpek burada Şahin’i karşısında buldu. İkili arasında yaşanan yakınlaşma, İpek’in Şahin’le öpüştüğünü hayal etmesine neden oldu. İpek bu düşüncesine engel olmak istercesine mutfaktan kaçarak çıktı.

Peri bu yakınlaşmadan rahatsız oldu.

İpek’in evini dinleyen Simge, Melek’in tanıklık yapacağını öğrenince harekete geçti. Simge eve gelerek Melek’i öldürmeye çalışsa da o sırada Doruk’un evde olmasıyla planı alt üst oldu.
İpek, Simge’nin eve yine habersiz gelmesine hayli sinirlendi ve ona artık birlikte çalışmak istemediğini söyledi. Simge’yi görür görmez tanıyan Melek ise kaçıp ortadan kayboldu.
Planı boşa çıkan Simge, İpek ve Şahin’in Şebeke hakkında daha fazla bilgiye ulaşmadan öldürülmesine karar verdi. İpek, Simge’nin yalanlarının farkına varınca Şahin’e haber vermek istedi. Tam da o sırada kendisine yapılan saldırıdan kurtulan Şahin, İpek’in tehlikede olduğunu düşünerek evine doğru yola çıktı.

‘Baş Belası’, cuma akşamı on birinci bölümüyle atv’de!