Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisinin gün değişikliği ne getirdi, ne götürdü?

Baş Belası dizisinin gün değişikliği ne getirdi, ne götürdü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baş Belası isimli atv dizisinin ilk 7 bölümden sonra gün değişikliği yaşaması izleyicileri de şaşırttı. Polisiye ile komediyi bir araya getiren dizinin 8. bölümü Cuma akşamı yayınlandı ve gün değişikliğinin ilk sonuçları geldi.

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin iyi bir atmosfer oluşturması, iyi oyunculuk performansları ve dikkat çekici bir hikayeye sahip olması izleyicilerin ekrana gelmesine yeterli olmuyor. Düşük reytingler devam ediyor.

Baş Belası dizisi Pazar gününden Cuma’ya geçiş yaptı ama bu köklü değişiklik izleyicilerin ilgisinde pek de bir değişiklik yaratmadı. Atv’nin yeni izleyici kazanma ve diziye daha fazla reyting kazandırmak gibi bir amacı var ise, bunun gerçekleşmesi zaten zordu.

Aşk Mantık İntikam gibi yaz döneminin başarılı romantik komedisi karşısında Baş Belası, kendi izleyicisini yeni güne taşımayı başardı. Dün akşam reyting oranlarında düşük rakamlar yine devam etti. Pazar akşamlarına benzer oranlar gelse de sıralama bakımından dizi üst sıralarda bulunuyor.

AB’de günü dördüncü bitiren atv dizisi, ABC1’de ise beşincilik elde etti ve tüm kişilerde de günü altıncı olarak bitirdi.

Baş Belası dizisinin gün değişikliği ne getirdi, ne götürdü? 7

Dizinin hikaye noktasında ise saplantılı aşk ve toplumsal konularla ilgili güçlü mesajlar vermeye başlaması da ilgi çeken bir nokta oldu. Dizi verdiği bu mesajlarla da sosyal medyada birçok yorum aldı.

Baş Belası’nın 13 Ağustos Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümünden ilk görüntüler de yayınlandı. Dizinin benzer oranlarla yoluna devam etmesi ve Cuma akşamları ciddi bir çıkış yapmasının beklenmediğini belirtelim.