Ana sayfa Sosyal Medya Baş Belası dizisinin İpek’i İrem Helvacıoğlu’ndan milli birlik ve bütünleşme mesajı!

Baş Belası dizisinin İpek’i İrem Helvacıoğlu’ndan milli birlik ve bütünleşme mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İrem Helvacıoğlu, atv ekranında yayınlanan Baş Belası isimli dizide başrolde yer alıyor. Seçkin Özdemir ile birlikte etkileyici bir hikayede yer alan oyuncu, İpek karakteri ile dikkatleri çekti.

İki zıt karakterin hikayesinin anlatıldığı dizi Cuma akşamları yoluna devam ediyor. Reytingleri düşük olsa da hikayesi ve oyunculuk performansları çok iyi olan dizi için yoğun bir emek harcanıyor. İrem Helvacıoğlu, “Hayatıma çok fazla zaman kalmıyor. Akşam eve geliyorum. Bazen arkadaşlarımla eve yakın kafede buluşuyoruz. İş gereği gereken şeyleri yapıyorum” açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin son dönemde yaşadığı felaketlerle ilgili yaptığı açıklamada milli birliğin ve bütünleşmenin ne kadar önemli olduğuna değinen İrem Helvacıoğlu, özellikle orman yangınları sırasında her kesimden ve yaştan insanın mücadeleye katılmasının ne kadar kıymetli olduğunu anlattı.

Helvacıoğlu, “Çok fazla insan yardım etti. Orada çocuğundan, sanatçısına, büyüğüne… Bu işi bilenden bilmeyene, amatöründen profesyoneline herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ormanların hiçbirisi bize ait değil. Bu dünyaya ait. Herkesin bir sorumluluğu var. Bu bizim topraklarımızda oldu diye bir şey yok. Bu dünyaya ait bir şey” diye konuştu.

Herkesin ciğerinin yandığını ve bu tür yangınlarda türlerin yok olduğuna vurgu yapan ünlü oyuncu, doğanın dengesinin değişmesinin ağır sonuçları olacağını da ifade etti.

“Dünyanın kendine ait bir döngüsünün içinde çok kısa sürede iyileşsin, doğa kendisini sarsın ve biz buna destek verelim” diye konuşan ünlü oyuncu, bundan sonra yapılacakların da çok önemli olduğunu açıkladı.

Bundan sonra ne yapabileceği konusunu düşündüğünü ve gerekli destekleri de verdiğini belirten İrem Helvacıoğlu, herkese de örnek oldu.