Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndan sonra Farah Zeynep Abdullah yeni rolünü buldu!

Masumlar Apartmanı’ndan sonra Farah Zeynep Abdullah yeni rolünü buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz sezon ekranlara Masumlar Apartmanı dizisiyle geldi. İnci karakterini canlandıran oyuncu, TRT1 ekranında yayınlanan dizisinin başarısına büyük katkı yaptı.

Rolün psikolojinden çıkmakta zorlanan oyuncu kendi kararı ile hikayeden ayrıldı. Abdullah’ın ayrılığı hayranlarını çok üzerken, Masumlar Apartmanı projesinden de önemli bir ismin ayrılması hikaye adına yeni bir dönemi beraberinde getirecek.

Farah Zeynep Abdullah ise kendi yolunda ilerlemeye ve yeni projelerle yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süredir Serenay Sarıkaya’nın çalıştığı ama sonra vazgeçtiği Bergen filminin başrolünü Farah Zeynep Abdullah elde etti.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından da Bergen karakterini canlandıracağını yaptığı paylaşım ile herkese duyurdu. Ünlü oyuncu, film için tarih de verdi.

Masumlar Apartmanı'ndan sonra Farah Zeynep Abdullah yeni rolünü buldu! 7

2022 yılının Şubat ayını işaret eden Farah Zeynep Abdullah, böylece yeni rolü öncesinde hayranlarını mutlu etti.

Masumlar Apartmanı’ndan sonra bir dizide yer almasını bekleyen hayranları ise sinema filmi ile yetinmek durumunda kalacak. Oyuncunun yeni dönemde bir televizyon dizisinde yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor.

Serenay Sarıkaya pandemi öncesinde role hazırlanmış ve koşullar nedeniyle 2020 yılında yapılması beklenen çekimler ertelenmişti. Sonrasında ise Sarıkaya’nın çalışma programına Bergen filminin takvimi uymayınca ayrılık yaşanmıştı.