Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisinin reytingleri yine üzücü geldi!

Baş Belası dizisinin reytingleri yine üzücü geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmaya devam eden Baş Belası dizisinin dün akşam 6.bölümü yayınlandı. İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başarılı uyumu ve akıcı bir hikaye olmasına rağmen izleyicilerin pek de ilgi göstermemesi dikkatlerden kaçmıyor.

MasterChef Türkiye yarışmasının tüm kategorilerde birincilik elde ettiğin dün akşam, Baş Belası dizisinin reytingleri bir hayli düşük geldi… Sıralama bakımında tüm kişilerde ikincilik, AB ve ABC1 kategorilerinde ise dördüncülük elde edildi. Ancak sıralama iyi gibi gözükse bile, reyting oranları pek de iyi değil.

Baş Belası dizisi yaz ekranında yayınlanan diğer dizilere göre konsept olarak çok farklı. İyi bir polisiye hikayenin yanında güçlü bir komedi unsuru da var.Dizi hayranlarının ilgi göstermemesi için hiçbir neden yok… Ancak buna rağmen Baş Belası bir türlü öne çıkamıyor.

atv’nin yaz ekranında değil de kış sezonunda değerlendirse belki de çok daha güçlü bir konum elde edebilecek bir dizi Baş Belası… Ancak yaz ekranında izleyiciler yapıma karşı biraz mesafeli duruyor. Sevenlerin tutku ile bağlı ve her Pazar ekran başına geçiyor.

Ancak dizinin haftalar geçmesine rağmen reytinglerinin bir türlü yükselmemesi de dikkatlerden kaçmıyor. atv’nin yeni dizisinin akıbeti reytinglerin düşüklüğü nedeniyle git gide sıkıntılı bir hale geliyor.

Ortalamanın altında gelen reytingler yaz dizileri arasında en düşüklerden birisi…