Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar ara verdi ama Şevket Çoruh yeni bir heyecan yaşıyor!

Arka Sokaklar ara verdi ama Şevket Çoruh yeni bir heyecan yaşıyor!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şevket Çoruh, dizinin 15. sezon finalinden sonra dinlenmeye çekilmişti.16.sezonda da yine Kanal D ekranında yoluna devam edecek olan dizinin başrol oyuncularından olan Şevket Çoruh, yeniden sahneye dönecek olmanın heyecanını da yaşıyor… Çoruh, önümüzdeki günlerde Günay Karacaoğlu ile birlikte sahnede yerini alacak.

Baba Sahne’nin bol ödüllü muhteşem komedisi “Bir Baba Hamlet”, hasretle beklediği seyircilerinin önüne bir sürprizle çıkıyor! Bundan böyle iki farklı cast ile sahnelenecek olan “Bir Baba Hamlet”te Şevket Çoruh’a, yaz ayları boyunca Günay Karacaoğlu eşlik edecek. Dünya literatürünün en önemli oyunlarından biri olan “Hamlet”i alışılmadık bir yorumla sahneye taşıyan “Bir Baba Hamlet”, 30 Temmuz’da İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda, 13 Ağustos’ta Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda, 25-26 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda, 27 Ağustos’ta Bozcaada Kalesi’nde, 29 Ağustos’ta ise Bergama Asklepion Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.

Arka Sokaklar ara verdi ama Şevket Çoruh yeni bir heyecan yaşıyor! 7

Sahnelendiği ilk günden bu yana kapalı gişe oynayan “Bir Baba Hamlet”, pandemi nedeniyle verilen zorunlu bir aradan sonra yeniden seyircisiyle buluşuyor. Yeni sezonda tiyatro severlere sürpriz yaparak iki farklı cast ile sahnelenecek olan kahkaha dolu oyunda Şevket Çoruh’a, Murat Akkoyunlu ve Günay Karacaoğlu dönüşümlü olarak eşlik edecek. 2021 yazı boyunca farklı şehirlerde sahnelenecek “Bir Baba Hamlet”te Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu birlikte rol alacak.

“Bir Baba Hamlet”, hiç azalmayan temposuyla seyircileri dolu dolu gülmeye davet ediyor. Baba Sahne’nin çok ödüllü prodüksiyonu, dünya literatürünün en önemli oyunlarından biri olan “Hamlet”i şarkılarla, danslara, sürekli değişen bir dekorla ve kılıktan kılığa giren karakterlerle harmanlayıp tepetaklak bir yorumla sahneye koyuyor. Oyun, Sebastian Seidel’in, komik olanın tadını çıkaran özgün metni, Yücel Erten’in usta işi çevirisi ve Baba Sahne’nin babacan yorumuyla bu toprakların tiyatro geleneğine göz kırpıyor. Yönetmen koltuğunda Emrah Eren’in oturduğu “Bir Baba Hamlet”te seyirciler de zaman zaman oyuna dahil oluyor.