Ana sayfa Sosyal Medya Baş Belası kamera arkasında çekim hileleri bir bir görülüyor!

Baş Belası kamera arkasında çekim hileleri bir bir görülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Baş Belası dizisi atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ederken, reyting sonuçları beklentilerin altında gelmeyi sürdürüyor. İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümlerini bekleyen geniş bir izleyici kitlesi de var.

Polisiye ile komedinin birleştiği. Birbirlerine zıt iki karakterin hikayesinin her hafta izleyicileri ekran başına topladığı Baş Belası dizisinin kamera arkasında da eğlenceli anlar yaşanıyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan 6.bölümünün çekimlerinde neler olduğu paylaşıldı.

Dizi hayranları kamera arkalarını çok seviyor. Sette neler yaşandığını görmek izleyicilere verilen emeklerin ne kadar büyük olduğunu da anlatıyor. Baş Belası dizisinde de tecrübeli ve özverili bir ekip bir araya geldi.

Dizinin çekimleri sırasına yapılan hileler de videoya yansıyor. İzleyicilerin ekranda şaşkınlıkla izlediği görüntülerin arka planının nasıl hazırlandığına bu paylaşım ile şahit olabilirsiniz. Aşağıdaki videodan Baş Belası dizisinin 6. bölümünün çekimlerinin kamera arkasını bulabilirsiniz.

atv ekranlarının sevilen dizilerinden Baş Belası’nın 7. yeni bölümü izleyicilerle bu akşam buluşacak.Yeni bölümde emniyetteki köstebek konusu öne çıkacak.

İpek kaçırılırken, Şahin yeniden cinayet büroya dönecek. İpek ve Şahin’in maceraları yeni bölümde yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek.