Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi ikinci sezon belirsizlikleri heyecanı artırıyor!

Son Yaz dizisi ikinci sezon belirsizlikleri heyecanı artırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Son Yaz, iyi reytingler elde ettiği için ikinci sezon onayı alabilmişti. Aslında Fox TV’nin diziyi en küçük bir düşüşte yayından kaldırma ihtimali de yüksekti ve dizi hayranları da bunu çok iyi biliyordu. Ancak hikaye o kadar güzel ilerledi ve oyuncular da o kadar çok başarılı performanslar sergiledi ki, dizinin ne temposu düştü ne de izleyici ilgisi azaldı.

Son Yaz dizisinin ikinci sezonu için ise büyük belirsizlik var. Canan karakterinin hikayeye birinci sezon finali ile birlikte veda etmesinin ardından Savcı Selim’in nasıl bir ruh hali ile ekrana döneceği en çok merak edilen konu. Selim zaten hırçın ve sinirli bir karakter. İkinci baharı yaşadıkları Canan’ın kendi kollarında ölümüne engel olamaması ondan ne gibi yansımalar oluşturacak, ikinci sezonun en çok merak edilen ama bilinmeyen konusu.

Ayrıca Canan’ın yerini doldurması noktasında hikayeye katılacak olan Sare karakteri de kilit bir rol olacak. Birce Akalay ile imza aşamasına gelindiği ortaya çıkmıştı. Sare’nin, Selim’in yaralarını sarıp saramayacağı da merak konusu oldu. Zira yeni dönemde izleyicilerde Sare ve Selim yakınlaşması beklentisi var.

Son Yaz dizisi ikinci sezon belirsizlikleri heyecanı artırıyor! 1

Sare istihbarat uzmanı birisi. Selim ise savcı. Olaylar onları buluşturacak ve belki de yeni bir aşk yaşanacak. Ancak senaristlerin ters köşe yapabileceği de düşünmek lazım. Yani her şey olabilir.

Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan ilk sezonda ortaya çok iyi oyunculuklar koydu. İyi bir dizi çifti olarak beliren Yağmur ile Akgün karakterlerinin yeni dönemde neler yaşayacakları da hayranlar tarafından merak edilen bir başka konu. Ayrıca diziden ayrılan bazı karakterler var. Bu karakterlerin yerlerini doldurmak adına yeni isimlerin de hikayeye katılması bekleniyor.

Son Yaz dizisi ikinci sezon belirsizlikleri heyecanı artırıyor! 2

Şimdilik hem hikayedeki değişimler hem de yeni karakterler ile ilgili detaylar bilinmezler arasında yer alıyor. Ancak bilinen bir gerçek var ki, Son Yaz dizisinin ilk sezonuna bakarak ikinci sezonunun da yine çok etkileyici olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.