Ana sayfa TV Programları Başak gibi gelinim olsa kafayı yerim! Gelinim Mutfakta 138. Bölüm

Başak gibi gelinim olsa kafayı yerim! Gelinim Mutfakta 138. Bölüm

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 138. Bölümde Reyhan Hanım, Başak’ın tavırlarını konuşarak Hanife Hanımla tartışmanın içine girdi! Reyhan Hanım, Hanife Hanıma “Siz de Başak’ın eğrisini, doğrusunu hiç görmüyorsunuz! Ben Ezgi’nin hatasını söylüyorum! Siz de deyin! Bak, hayranlarınız bile sizi seviyor, onu sevmiyorlar! Artık bıktılar Başak’ın Bağırtısından, gürültüsünden!” diyerek tartışmanın fitilini ateşledi. Hanife Hanım, bu sözlere katılmadığını belirterek “Siz, çileden çıkarıyorsunuz! Başak, öyle bağıran bir kişi değil!” diye onları suçladı! Reyhan Hanım, büyükleri ile konuşma biçimini beğenmediğini söylediği Başak için “Ay benim öyle bir gelinim olasa, kafayı yerim!” diye görüşünü belirtti. Hanife Hanım ise, gelini Başak’ı savunup Ezgi’ye laf atarak tartışmayı sürdürdü!..

Gelinim Mutfakta Kanal D ekranlarında devam ediyor 138. bölümde “Başak gibi gelinim olsa kafayı yerim” başlıklı sahneyi videodan izleyebilirsiniz…

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yaptığı “Gelinim Mutfakta”da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyor.

Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday “Gelinim Mutfakta”da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana gelecek.