Ana sayfa Dizi Haberleri Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak’a evlenme tavsiyesini Yargı dizisinin bakın hangi çifti verdi?

Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak’a evlenme tavsiyesini Yargı dizisinin bakın hangi çifti verdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan Yargı dizisi, çok başarılı bir ikinci sezon sürdürüyor. İlk sezonda iyi bir çıkış yapan ve bunu ikinci sezona da taşıyan dizinin hikayesini Sema Ergenekon yazıyor. Senarist Ergenekon’ın kocası Uğur Aslan ise dizide Eren karakteri ile yer alıyor.

Yargı dizisinin ünlü çifti hikayenin başarısı için büyük emek harcarken, gündemde de sıklıkla yer alıyor. Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak’ın evliliğe giden süreçte bu ünlü çiftin de bir payının olduğu ortaya çıktı.

Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak evlendi ve Yargı dizisindeki arkadaşları da onları yalnız bırakmadı. Neva karakteri ile dizide yer alan Gümülcinelioğlu, ikinci sezon başında ise diziden ayrılarak hayranlarını üzmüştü.

Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak'a evlenme tavsiyesini Yargı dizisinin bakın hangi çifti verdi? 8

Uğur Aslan, genç çiftin evliliğe giden sürecinde eşi Sema Ergenekon ile birlikte kendilerinin de katkısının olduğunu şu sözlerle anlattı: “Çok hevesli ve isteklilerdi. İki yıldır birlikteler ve evliliği epeydir planlıyorlardı. Biz de teşvik ettik. Doğru karar dedik. Çok düşkünler birbirlerine. Birbirlerini çok seviyorlar. Dilerim bu evlilik onların sevgisini pekiştirmelerine neden olur. Sağlıkla ve huzurla bir ömür sürerler inşallah.”

Karısı Sema Ergenekon ile de hayatlarının içinde zaman zaman susmayı bildiklerini anlatan Uğur Aslan, aslında evliliklerin yürümesi için gerekli olan bu durumu zaman zaman yaşadıklarını anlattı.

Uğur Aslan, “Susmayı biliyoruz. Yeri geldiği zaman ben çekiliyorum, yeri geldiğinde o çekiliyor. Hayat öyle, paylaşarak güzel” diye konuştu.

Düğünün kendileri için yorucu olduğunu söyleyen Başak Gümülcinelioğlu, ama bereketli olduğunu da belitti. Çağrı Çıtanak da çok keyfli bir gün geçirdiklerini vurguladı.

Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak'a evlenme tavsiyesini Yargı dizisinin bakın hangi çifti verdi? 9

Eşi Çağrı Çıtanak için bestelediği bir şarkıyı 1 yıl öne yaptığını anlatan Başak Gümülcinelioğlu, düğünde ilk şarkı olarak bunu düşündüğünü de anlattı.

Gümülcinelioğlu, 1 yıl önce böyle bir düşünce içindeyken, çiftin evlenmeye 40 gün karar vermesi de ilginç oldu.

Başak Gümülcinelioğlu’nun 1 yıl önceden Çağrı Çıtanak ile evleneceğini hesap etmesi de dikkat çekiciydi.

Oyuncu, “Çağrı’nın bana hediye olduğunu düşünüyorum. Ben romantik birisiyim, son romantik olabilirim şu dünyadaki” şeklinde konuştu.