Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ, diziden ani ayrılık kararıyla hayranlarını şok etti!..

Kıvanç Tatlıtuğ, diziden ani ayrılık kararıyla hayranlarını şok etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanacak Kral Kaybederse dizisinin Star TV için çekileceği çok uzun süredir konuşuluyor. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alacağı söylenen dizi, oyuncunun dizide yer almaktan vazgeçtiği kararıyla yeniden gündeme geldi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleminden çıkan Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız’ın ardından Kral Kaybederse isimli eserinin de dizi uyarlaması için hazırlıklara başlanmıştı. Bir süredir başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ’un olacağı biliniyordu. Başarılı oyuncudan beklemedik bir atak geldi.

En son Yakamoz S-245 projesiyle dijital bir platform olan Netflix’te izleyiciyle buluşan Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak yine Netflix için çekilen Beren Saat ile başrolde yer aldığı Last Call İstanbul filminde rol aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, diziden ani ayrılık kararıyla hayranlarını şok etti!.. 7

Star TV’de ekranlara gelmesi beklenen Kral Kaybederse dizisinin başrolü için ismi geçen Kıvanç Tatlıtuğ’un, ani bir kararla projeden çekildiği haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Oyuncunun cephesinden konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken sosyal medyada hayranları tarafından pek çok yorum yapıldı. Bir kısım hayranı, bu kararın  oyuncu açısından doğru olduğunu belirterek, “Sevindik, Kıvanç daha güzel projelere layık!” yönünde yorumlarda bulundular.

Kıvanç Tatlıtuğ en son 2018 yılında Show TV’de yayınlanan Çarpışma isimli diziyle ekrana gelmişti. Ancak Ay Yapım tarafından çekilen dizi 24. bölümde sona ermişti. Kıvanç Tatlıtuğ bu diziden sonra, dijital platformlarda yayınlanan projeler dışında, televizyon ekranlarında bir kanalda yayınlanan projede yer almadı.

OGM Pictures tarafından çekilecek ve Star TV’de ekranlara gelmesi beklenen Kral Kaybederse’nin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı oturacak.

Dizide iyi görünümlü, narsist ve etik dışı bir yaşama sahip olan Kenan’ın, çocukluğundan bugüne kadar oluşan karakteri konu alınyor. Kadınlar tarafından baş tacı edilmiş bu adam, kendini bir anda yerle bir edilmiş olarak buluyor.