Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin Montenegro pozlarıyla sosyal medyayı ateşe verdi!..

Kerem Bürsin Montenegro pozlarıyla sosyal medyayı ateşe verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde oynadıktan sonra uluslararası alanda daha da büyük bir hayran kitlesi edindi.

Hande Erçel ile başrolünde oynadığı dizi, 2021 yılı Haziran ayında ekrana veda etmişti. O günden beri başka bir dizide rol almayan oyuncu, başka ülkelerde dizinin gösterilmesiyle büyük bir üne kavuştu ve gündemde kalmayı başardı.

Esqure Dergisi’nin sonbahar sayısı için objektif karşısına geçen Kerem Bürsin, Montenegro’da yapılan çekimlerde çarpıcı pozlar verdi.

Kerem Bürsin Montenegro pozlarıyla sosyal medyayı ateşe verdi!.. 8

Dergi’de oyuncu ile ilgili şu ifadelere yer verildi; “Kerem Bürsin, pozitif, ayakları yere sağlam basan ve kesinlikle çok eğlenceli bir karakter. Esquire 2022 Sonbahar sayımızda Montenegro güneşine bitmek bilmez enerjisiyle eşlik eden Kerem Bürsin  ile keyifli bir yolculuğa yelken açtık.”

Öte yandan oyuncu şu sıralar Lemi adlı yeni projesiyle de gündemde. Lemi isimli dizi oyuncunun hayranları tarafından merakla bekleniyor. Aynı zamanda Bürsin’in ortağı olduğu Braveborn Films imzalı olan Lemi’de oyuncuya başrolde küçük oyuncu Ebrar Demirbilek eşlik edecek.

Kerem Bürsin Montenegro pozlarıyla sosyal medyayı ateşe verdi!.. 9

Ay Yapım imzalı diziden bir görüntüyü sosyal medya hesabında ‘Yakında’ notuyla paylaşan oyuncunun dizisi dijital için çekilecek. Projenin yönetmen koltuğunda ise Osman Kaya oturacak.