Ana sayfa Dizi Haberleri Başak Gümülcinelioğlu, yine hayranlarını şaşırtacak bir dizi tercihi yaptı!

Başak Gümülcinelioğlu, yine hayranlarını şaşırtacak bir dizi tercihi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, sön dönemin en popüler kadın oyunlarından birisi olarak öne çıkmaya devam ediyor. 1991 yılında dünyaya gelen Gümülcinelioğlu, 2017 yılında başladığı oyunculuk macerasında, son dönemde birbiri ardına önemli projelerde yer almayı başardı. Bu sayede tecrübesini artıran ve yapımcılardan daha çok teklif alan Başak Gümülcinelioğlu, yeni sezon için yaptığı yeni dizi tercihi ile de şaşırttı.

Erkenci Kuş dizisindeki Deniz karakteri ile dikkat çeken ancak asıl çıkışını Sen Çal Kapımı dizisindeki Pırıl karakteri ile gerçekleştiren oyuncu, bu iki romantik komedi dizisinden sonra farklı dizi tercihleri yapıyor. Romantik komedileri bir kenara bırakan oyuncu, artık dram projelerinin aranılan isimlerinden birisi olma yolunda adım adım ilerliyor.

Yargı dizisinin ekibinde Neva karakteri ile bir hakim olarak ekranda izlediğimiz oyuncu, çok da başarılı bir dram performansı ortaya koydu. Yargı dizisinin ikinci sezon başında hikayeden ayrılan oyuncu, yeni sezon için yepyeni bir dizide yine hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Show TV ekranında yayınlanacak olan ve çekimlerine yoğun bir şekilde devam edilen Sipahi isimli aksiyon dizisinde Başak Gümülcinelioğlu’nu izleme fırsatınız olacak.

İstihbarat ajanlarının kahramanlıklarının ortaya konulduğu yeni dizide Özge Gürel ile birlikte en etkili kadın oyunculardan birisi de Başak Gümülcinelioğlu olacak.

Azra isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, bir aksiyon dizisi tercihinde bulunarak kariyerinde bir ilke de imzasını atmış oldu. Yeni dizisinde başrolde adı yazılmasa da ünlü oyuncunun performansı ile başroller kadar konuşulması da şaşırtıcı olmayacaktır.

Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın başrolünde yer aldığı Sipahi dizisi, Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemlerini engellemeye çalışan kahraman istihbaratçıların hikayesini anlatıyor.

Dizinin aksiyon dolu sahnelerinde Başak Gümülcinelioğlu’nun nasıl performans ortaya koyacağı da şimdiden merak konusu oldu.