Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dizisi biter bitmez Burak Can’a üst üste teklifler geliyor!

Duy Beni dizisi biter bitmez Burak Can’a üst üste teklifler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Duy Beni isimli dizide Aziz karakterini canlandıran genç oyuncu Burak Can, son dönemin en hızlı çıkış yapan erkek oyuncularından birisi olarak anılıyor. Burak Can, 2011 yılından bu yana setlerde yer alan bir isim.

Kuzey Yıldızı isimli 2 sezon süren dizide Poyraz karakteri ile çok sevilen Burak Can, Duy Beni isimli dizi sayesinde de büyük popülerlik elde etti. Durul Bazan’ın açtığı oyuncu eğitim merkezini ziyaret eden Burak Can, usta oyuncu ile Duy Beni dizisinde birlikte çalıştıklarını hatırlattı.

Burak Can, “Durul abinin heyecanını paylaşıyoruz. Onun hayalinin gerçekleşmesine şahit olmak çok güzel. Burası çok güzel olacak, enteresan çalışmalar olacak. Biz de burada olacağız” diye konuştu. Genç oyuncu bu sözleri ile kendisinin de Durul Bazan’ın eğitimlerine katılacağını ifade etmiş oldu.

Burak Can, 20. bölümü ile birlikte final yapan Duy Beni dizisi hakkında da konuştu. Aziz karakteri ile büyük dikkat çeken ve sosyal medyada da çok konuşulan oyuncu, “Bizim için çok güzel bir proje oldu. Her şeyden önce arkadaşlarla çok güzel bir bağ kurduk. Çok güzel bir ekibimiz oldu. Senaryomuz çok güzeldi. 20 hafta boyunca emeğimizi ortaya koymaya çalıştık” diye konuştu.

Burak Can, son dönemde öne çıkmasının etkisiyle Duy Beni dizisinin final yapmasının ardından yeni teklifler almaya başladı. Oyuncu, her şeyin güzel olacağını ve yeni projelerle mesleğine devam edeceğini ifade etti.