Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Başrol heyecanı yaşayan Burak Yörük’ün mutluluğu kursağında kaldı!..

Başrol heyecanı yaşayan Burak Yörük’ün mutluluğu kursağında kaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam’da canlandırdığı ‘Çınar’ karakteriyle yıldızı parlayan genç oyuncu Burak Yörük, yaz sezonunda Kanal D’de yayınlanacak Bir Yaz Dizisi adlı yapımda İlayda Alişan ile başrolü paylaşacak.

İlk başrol mutluluğu yaşayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde kendisini ve hayranlarını üzen, İETT şoförüyle tartıştığı şeklindeki bir takım haberlerle basında yer aldı. Burak Yörük, otomobili ile seyir halindeyken bilinmeyen bir sebeple İETT şoförüyle tartışmıştı. Oyuncu ile otobüs şoförü arasındaki arbede, bir yolcu tarafından videoya alınmıştı. Kavga görüntüleri, sosyal medyada paylaşılmıştı.

Tüm bu yaşananların ardından çok üzülen Burak Yörük, İETT şoförüyle tartıştığı yönündeki haberlere açıklık getirdi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı;

Başrol heyecanı yaşayan Burak Yörük'ün mutluluğu kursağında kaldı!.. 18

Sözlerine, “Birçok haber sitesine ve sosyal medyaya konu olan görüntüler ile ilgili açıklama yapmak istiyorum” şeklinde başlayan oyuncu,

“Öncelikle şiddetin her türlüsüne karşı olduğumu belirtmek isterim. İşim dışında böyle bir olayla gündeme geldiğim için çok üzgünüm ve yaşananlardan ötürü herkesten özür dilerim. Kız arkadaşımı trafikte zor durumda bırakan, sıkıştıran ve yetmiyormuş gibi yanımızdan geçerken küfürler eden bir otobüs şoförüyle girmiş olduğumuz sözlü tartışma; beyefendinin tahrikleri, küfürleri ve sonrasında da beni dışarıya çağırmasıyla büyüdü.

Doğru olan kendisiyle hiç muhatap olmadan polise haber verip şikayetimi yapmaktı. Ancak tartışma kendisinin beni camdan içeri çekmesiyle fiziksel bir mücadeleye dönüştü ve bu noktaya geldi.” diyerek herkesten özür diledi.