Ana sayfa Dizi Haberleri Pes doğrusu! Akın Akınözü’nün iki dizisindeki küçücük ama çok ilginç ayrıntı izleyicinin gözünden kaçmadı!

Pes doğrusu! Akın Akınözü’nün iki dizisindeki küçücük ama çok ilginç ayrıntı izleyicinin gözünden kaçmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en başarılı oyuncularından biri Akın Akınözü. Halen Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana gelen yakışıklı oyuncu özel hayatındaki duruşuyla da büyük takdir topluyor. Akın Akınözü’nün hayranları o kadar dikkatli ki iki dizisindeki küçük ama önemli bir ayrıntıyı kaçırmadı.

ATV’de yayınlanan Hercai dizisiyle kariyerinin en büyük çıkışını yapan Akın Akınözü bugünlerde Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyunu isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Başarılı oyuncu bu dizide başrolü Öykü Karayel ile paylaşıyor.

Pes doğrusu! Akın Akınözü’nün iki dizisindeki küçücük ama çok ilginç ayrıntı izleyicinin gözünden kaçmadı! 15

Akın Akınözü’nün Kaderimin Oyunu’nda canlandırdığı Cemal karakteri son bölümde sevdiği kadın için önlüğü taktı mutfağa girdi ve yemek pişirdi. Bu son derece keyifli sahne izleyicilerin de çok hoşuna gitti. Ancak bir izleyicinin gözünden çok ilginç bir ayrıntı kaçmadı.

Pes doğrusu! Akın Akınözü’nün iki dizisindeki küçücük ama çok ilginç ayrıntı izleyicinin gözünden kaçmadı! 16

İzleyicinin bu sahnede dikkatinden kaçmayan şey Akın Akınözü’nün giydiği önlüktü. Zira Akın Akınözü aynı önlüğü bir önceki dizisi Hercai’nin de benzer bir sahnesinde giymişti. Dikkatli izleyici bu ayrıntıyı sosyal medya hesabından yaptığı şu postla paylaştı: “Bu kadarı tesadüf değildir her halde Hercai’deki Aynı önlük.” Açıkçası izleyicinin bu dikkati biz dahil herkesi çok şaşırttı.

Pes doğrusu! Akın Akınözü’nün iki dizisindeki küçücük ama çok ilginç ayrıntı izleyicinin gözünden kaçmadı! 17

Star TV’de cuma akşamları ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisi aslında reytinglerde çok da başarılı değil. Dizi her hafta ortalama sonuçlar alıyor. Ancak Akın Akınözü sayesinde diziye yurt dışında ilgi çok büyük. Bu da Kaderimin Oyunu dizisinin devam etmesini sağlıyor.

Ortalamanın altında reytinglere sahip olan diziyi izleyenler hiç bir endişe yaşamıyor. Zira dizi için karar çoktan verildi ve ikinci sezonda da devam edecek. 13 bölümü milyon dolarlarla satılan Kaderimin Oyunu dizisinin final yapma olasılığı şu an için yok. Yayıncı Star TV kısa süre önce yaptığı açıklamada Kaderimin Oyunu dizisinin 10’dan fazla ülkeye satıldığını açıkladı. Özellikle Ortadoğu ve Latin Amerika ülkeleri başı çekiyor.