Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’e İspanya’dan ödül! Yakışıklı oyuncu Can Yaman’ı geçmeyi başardı!

Kerem Bürsin’e İspanya’dan ödül! Yakışıklı oyuncu Can Yaman’ı geçmeyi başardı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin yurt dışında elde ettiği büyük başarının ardından dünya çapında bir stara dönüşen Kerem Bürsin, kariyerinin bugüne kadarki en parlak günlerini yaşıyor. Yakışıklı oyuncu kısa süre önce fethettiği İspanya’da bir ödüle layık görüldü.

Hande Erçel’le başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı tüm dünyada büyük bir başarı elde etti. Bu da hem Hande Erçel hem de Kerem Bürsin’in tüm dünyadaki hayranlarını katbekat artırmasına neden oldu. Kerem Bürsin kısa süre önce Malaga Film Festivali’ne katılmak üzere İspanya’ya gitmişti. Yakışıklı oyuncu bu seyahatinden kısa süre sonra ülkede bir ödüle layık görüldü.

Kerem Bürsin, TV dizileriyle ilgili haberler yapan Telenovela Es isimli internet sitesi tarafından düzenlenen oylamada En İyi Pembe Dizi Erkek Oyuncusu seçildi. Kerem Bürsin oylamada 675 binden fazla kişiyle oyların yüzde 60’ını alarak bu ödüle layık görüldü.

Kerem Bürsin’e İspanya’dan ödül! Yakışıklı oyuncu Can Yaman’ı geçmeyi başardı! 8

Oylamada Can Yaman oyların yüzde 35’ini, Furkan Andıç ise yüzde 5’ini aldı. Böylece Kerem Bürsin, İspanya’da Can Yaman’ı geçmiş oldu. Can Yaman da yaklaşık iki yıl önce yurt dışındaki macerasına aynı bu şekilde başlamıştı. Oylamada 1 milyondan fazla kişi tercihte bulundu.

Kerem Bürsin’e İspanya’dan ödül! Yakışıklı oyuncu Can Yaman’ı geçmeyi başardı! 9

Sen Çal Kapımı dizisiyle kariyerinde büyük bir atılım yapan Kerem Bürsin, kısa süre önce gittiği İspanya’da bir dünya starı gibi karşılanmıştı. Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katılmak üzere İspanya’ya giden Bürsin, kelimenin tam anlamıyla ülkede büyük olay yarattı. Hayranlarının çığlıklarla karşıladığı Bürsin sinema dünyasının dünyaca ünlü isimleriyle de bir araya gelme fırsatı yakaladı.

Ülkenin medyası da yaşanan bu çılgın karşılamayı yayınladı. İspanya’nın en büyük gazetelerinden El Pais’de de haber oldu. Haberde bu durum, “Türk oyuncu Kerem Bürsin kırmızı halıdan geçerken hayranları El Turco diye bağırdı” şeklinde lanse edildi.