Ana sayfa Dizi Haberleri Başrol itirafı! Elçin Sangu’dan Çöp Adam dizisi öncesi başrol itirafı zihin açıyor!

Başrol itirafı! Elçin Sangu’dan Çöp Adam dizisi öncesi başrol itirafı zihin açıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Kiralık Aşk isimli romantik komedi dizisiyle parladı ve bu yapımın dünyanın birçok ülkesine satışının yapılması ile de büyük başarılar kazandı. Ancak Kiralık Aşk sonrasındaki süreçte Elçin Sangu’nun kariyerinde bir daha bu kadar büyük bir çıkışı sergileyemediğini de gözlemedik.

Kısmen başarılı bulunduğu Çarpışma dizisinin ardından ünlü oyuncu üst üste dizi şanssızlıkları yaşadı. Kiralık Aşk ile birlikte başrole adını yazdıran, sonraki projelerde de hep başrol kadın oyuncusu olarak büyük sorumluluk altına giren oyuncu, iki farklı dizide ise amacına ulaşamadı. İyi Günde Kötü Günde ve ardından da Yalancılar ve Mumları dizisinde reyting sorunları ile karşı karşıya kalan oyuncu, kariyeri adına da sıkıntıları üst üste yaşadı.

İşte böyle bir ortamdan çıkış için Çöp Adam isimli Star TV’nin yeni dizisinin Elçin Sangu için önemi büyük. Engin Altan Düzyatan ile birikte yeni dizisi için yoğun bir çalışma temposu içine giren Elçin Sangu, Peri isimli karakter ile hayranlarını fazlasıyla şaşırtacak. 23 Kasım Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu’nun yeni bir kariyer çıkışı sağlamasını hayranları heyecanla bekliyor.

Başrole itirafı! Elçin Sangu'dan Çöp Adam dizisi öncesi başrol itirafı zihin açıyor! 5

Elçin Sangu ise, başrol sorumluluğunun ne kadar önemli olduğunu youtube’da katıldığı Socrates Dergi isimli kanalda spor yorumcusu Mehmet Demirkol’a açıkladı. Elçin Sangu’nun sözleri, oyuncuların başrol olmaları durumunda ne kadar büyük baskı yaşadığını anlatıyor.

İşte Elçin Sangu’nun başrol sorumluluğuna dikkat çeken o sözleri: “Kiralık Aşk, tek başına başrol sorumluluğu taşıdığım ilk iş. O yüzden cesaret etmekte insan korkabilir. Ben ilk işimde oynadıktan sonra hemen başroller gelmeye başladı. Ama benim öyle bir niyetim yoktu. Ben önce güzel işlerde yer alayım, rolümü yapabileyim, ondan sonra bakarız diyordum.

Başrole hazır olmak diye bir şey var. Hem ruhen hem de bedenen. Çok büyük bir performans gerektiriyor. Çok fazla sorumluluk var. Çok efor var, bunu spor gibi, antrenmanını yapmazsan, maça çıktığında başarılı olmayı bekleyemezsin.

İlk defa Kiralık Aşk ile başrolü kabul etmiş oldum.”