Ana sayfa Sosyal Medya Yaratıcı bir soru isteyen Kaan Urgancıoğlu, kendi etti kendi buldu, Burak Özçivit yanıtı da olay oldu!

Yaratıcı bir soru isteyen Kaan Urgancıoğlu, kendi etti kendi buldu, Burak Özçivit yanıtı da olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde Savcı Ilgaz karakterindeki başarısıyla çok konuşulan Kaan Urgancıoğlu, son dönemde bu dizi sayesinde daha fazla magazin gündeminde yer alıyor. Pınar Deniz ile çok iyi partnerlik süreci de geçiren oyuncu, rolün hakkını veren performansıyla da hayranları tarafından övgü yağmuruna tutuluyor.

Yargı dizisi, pazar akşamları reyting birinciliklerini almaya devam ederken, ekibin yoğun çalışma temposu da sürüyor. Senarist Sema Ergenekon her bölümde izleyicileri de oyuncuları da şaşırtan sürprizlere imza atıyor. Durum böyle olunca da muhabirler, her fırsatta Yargı dizisinin çekimlerinin nasıl gittiğini sorma ihtiyacı hissediyor.

Kaan Urgancıoğlu ise kendisine sürekli aynı sorunun sorulmasından rahatsız olmuş olacak ki, “Yaratıcı bir soru bulun” diyerek muhabirlere takıldı. Muhabirler ise, “Kara Sevda dizisinde oynadığınız zamanlar Burak Özçivit’i kıskandığınız doğru mu?” şeklinde bir soru geldi.

Tabii ki bu duruma şaşırtan ve aslında bu soruyu da kendi sözleri nedeniyle karşısında bulan Kaan Urgancıoğlu, durumu toparlama konusunda da oldukça yaratıcıydı.

Ünlü oyuncu, uzun yıllardır konuşulan Burak Özçivit’i kıskandığı yolundaki iddiaları şu sözlerle yanıtladı: “Deliriyorum Burak Özçivit için. Burak, gerçekten çok yakışıklı ve çok yetenekli bir çocuk. Onun kadar iyi olmak isterim.”

Kaan Urgancıoğlu bu sözleri ile eski rol arkadaşına güzel bir mesaj yollarken, aralarında sorun olduğu yolunda yıllardır dile getirilen iddiaları da ortadan kaldırmış oldu ve çok da akıllıca bir yanıt vererek bu durumdan sıyrılmasını bildi.