Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Kapanşahin çok etkileyici bir setten çıktı, şimdi de sarsıcı bir diziyle geri dönüyor!

Aslıhan Kapanşahin çok etkileyici bir setten çıktı, şimdi de sarsıcı bir diziyle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Kapanşahin, 2009 yılından bu yana oyuncu olarak setlerde bulunuyor ve yer aldığı çeşitli dizilerle de önemli tecrübeler kazandı. Not Defteri, Paramparça, Yeter, Ufak Tefek Cinayetler dizileri ile tecrübeler kazanan oyuncu, Kuzey Yıldızı isimli dizideki Mine karakteriyle de büyük popülerlik elde etti. Ardından Sana Söz ve Limit isimli dizilerde bulunan oyuncu, en son Barış Akarsu Merhaba filminde önemli bir rolü üstlendi.

Bazı dizi hayranlarının Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Nilay karakteri ile unutmadığı isimlerden olan Aslıhan Kapanşahin, genç yaşında yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu’yu anlatan filmde onun kardeşi Nesrin rolünü canlandırdı. Henüz 22 yaşında olan oyuncu, çok küçük yaşlardan itibaren kamera karşısına geçtiği için, süreç içinde önemli sanatçılarla çalışma fırsatı da buldu.

Aslıhan Kapanşahin çok etkileyici bir setten çıktı, şimdi de sarsıcı bir diziyle geri dönüyor! 7

Barış Akarsu Merhaba filmi için konuşan Kapanşahin, “Ne kadar çok istemişim ki çok özel bir parçası oldum” diyerek memnuniyetini ifade etti.

Nesrin karakterini anlatan oyuncu, “Barış Akarsu’nun hem abiliğine hem sanatçı kişiliğine hep hayran, hep destek olan biri Nesrin, aralarındaki ilişki her abi – kız kardeş gibi aslında, Barış Akarsu da kardeşiyle tatlı tatlı uğraşan abilerden” şeklinde konuştu.

Aslıhan Kapanşahin kendisini çok duygulandıran ve içinde bulunmakta çok memnun olduğu Barış Akarsu Merhaba filminin çekimlerinin ardından şimdi de yeni bir dizi ile gündemde.

Aşk, Yonca ve Diğerleri ismiyle tanıtılan yeni televizyon dizisi mafya, polis ve aşk üçgeninde yer alan hikayesi ile dikkatleri çekecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Kapanşahin önemli isimlerle bir arada bulunacak. Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan gibi oyuncular da bu dizinin kadrosunda yer alıyor.

Aslıhan Kapanşahin, yeni dizi projesi için şöyle konuştu: “Çok yakında, benim için çok heyecanlı çünkü yine usta isimlerle çalışma imkanım oldu. Hayata teşekkür ederim çünkü bu konuda gerçekten çok şanslıyım.”