Ana sayfa Sosyal Medya Başrolde Ercan Kesal, Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın olduğu dizi için heyecan dorukta!

Başrolde Ercan Kesal, Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın olduğu dizi için heyecan dorukta!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – BluTV için çekilen Magarsus dizisi, merakla takip ediliyor izleyenler tarafından. Hepsi birbirinden başarılı üç oyuncunun başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri, kısa bir süre önce başladı. Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın yer aldıkları dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte heyecan da yükseldi!

Uzun süredir hazırlıkları süren dizinin okuma provalarından gelen ilk pozlar izleyenleri daha da meraklandırmıştı. Rol aldıkları yapımlarla ön plana çıkan, oyunculuk performansları ile her projelerinde çok beğenilen isimleri buluşturan dizi için start verildi nihayet!

Yapımcılığı Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in üstlendiği ve orijinal bir yapım olan Magarsus dizisinin yönetmenliğini ise Yunus Ozan Korkut üstleniyor. Korkut aynı zamanda Mustafa Yürüktümen ile birlikte senaryoyu da kaleme aldı.
Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan dizinin setinden ilk kare de geldi!

Başrol oyuncularının birlikte poz verdiği sette, oyuncuların dizi için imajları da görülüyor. Teşkilat dizisinden ayrılan Çağlar Ertuğrul, iddialı dizideki rolü için aylardır kilo almaya çalışıyordu! 15 kilo almak için çabalayan Ertuğrul’un son hali de fotoğraflara böyle yansıdı…

Oyuncunun göbekli ve daha kilolu halini izleyenler ile kendi instagram hesabından paylaştığı pozuna yorumlar yağdı! Çağlar Ertuğrul’un uğruna 15 kilo aldığı Magarsus dizisindeki rolü ise ayrı bir merak konusu!

Magarsus dizisinde, Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini ele alınıyor. BluTV’nin bu yeni ve orijinal yapımı, heyecanla bekleniyor şimdi…