Ana sayfa Sosyal Medya Ekranın en popüler erkek oyuncularında zirve sarsıldı! Onur Seyit Yaran’ı aylar sonra tahtından eden kişi Akın Akınözü!

Ekranın en popüler erkek oyuncularında zirve sarsıldı! Onur Seyit Yaran’ı aylar sonra tahtından eden kişi Akın Akınözü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Reytingler kadar artık sosyal medya karnesi de diziler için önemli. Sosyal medyada etkin olmayan diziler için izleyenlerden eleştiriler gelirken, kimi zaman reytinglerin düşüklüğü de bu duruma bağlanıyor izleyenler tarafından.

Beğendikleri dizilere paylaşımlar yaparak destek veren ve konuşulmasını sağlayan izleyiciler, aynı zamanda iletileri ile aylık, haftalık, yıllık yapılan tablolalara da katkıda bulunuyor.

Bazı araştırma şirketlerinin oyuncular, dizilerle ilgili ölçümleriyle en popüler dizi, kadın-erkek oyuncu, dizi çifti gibi kategoriler ortaya çıkmakta. Adba’nın düzenli olarak yaptığı ‘ekranın en popüler erkek oyuncuları’ kategorisi de bunlardan birisi.

Kardeşlerim dizisi ile ünlenen Onur Seyit Yaran, aylardır bu listenin birinci sırasında ve zirveyi de kimseye bırakmadı! Sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncu olarak, genç yaşına karşın daha deneyimli ve bir dönemin popüler isimlerini geçmeyi başardı. Aynı şekilde Duy Beni, Tozluyaka dizilerinin genç oyuncuları da listenin ilk sıralarında yer aldılar aylardır.

Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan’ın da yer aldığı listenin ilk sıralarına ulaşamasalar da Barış Artuç, Tolga Sarıtaş, Mert Ramazan Demir gibi isimler, sezonda dizilerinin yayınlanmaya başlamasıyla birlikte tabloda yukarı doğru çıkmaya başladılar.

Ekranın en popüler erkek oyuncularında zirve sarsıldı! Onur Seyit Yaran'ı aylar sonra tahtından eden kişi Akın Akınözü! 8

Ancak Akın Akınözü, listeye en hızlı giren ve ilk haftada zirveyi ele geçiren isim oldu! Geçtiğimiz sezon Kaderimin Oyunu dizisinde oynayan Akın Akınözü, yaz arası verdiği ekrana Tuzak dizisi ile döndü. Tv8’in büyük iddia ile başlayan dizisi, ne yazık ki reytingde aradığını bulamadı!

Ancak Hercai ile birlikte gelen şöhretini hala sürdüren Akın Akınözü, sosyal medyayı adeta çalkaladı! Oyuncunun yerli hayranlarının yanı sıra hatırı sayılır bir oranda yabancı hayranı var. Daha Tuzak başlamadan sosyal medyada yükselmeye başlamıştı. Dizinin ilk bölümüyle 19-25 Ekim haftasında ekranın en popüler erkek oyuncusu olmayı başardı!

Ekranın en popüler erkek oyuncularında zirve sarsıldı! Onur Seyit Yaran'ı aylar sonra tahtından eden kişi Akın Akınözü! 9

Onur Seyit Yaran’ın aylardır süren tahtını elinden alan Akın Akınözü ile ilgili bir haftalık süreçte 148 bin 800 ileti paylaşılırken, Onur Seyit Yaran için 126 bin 100 ileti paylaşılmış.

Uzun süredir listenin ikinci sırasındaki Halil İbrahim Ceyhan, Akın Akınözü’nün bu atağı ile 3. sıraya düştü!

Listede Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka’nın genç erkek oyuncularından sonra Yalı Çapkını ile şu sıralar gündemde olan Mert Ramazan Demir de 8. sırada. Kuruluş Osman ile ekranda olan Barış Arduç 9. ve Baba dizinde oynayan Tolga Sarıtaş da listeye 10. sıradan girmiş bu hafta…