Ana sayfa Sosyal Medya İşte Sinan Tuzcu’nun yeni dizisi Sipahi’deki karakteri!

İşte Sinan Tuzcu’nun yeni dizisi Sipahi’deki karakteri!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ünlü Oyuncu Sinan Tuzcu yepyeni bir imajla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Usta oyuncu yakında Show TV ekranlarında yaynlanacak Sipahi adlı dizide ‘Goran’  karakterini canlandıracak.

Ekranlara en son  TRT1’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ‘Dukas’ rolü ile gelen Sinan Tuzcu karakterinin silüetini  instagram hesabından yayınladı.

Sinan Tuzcu, Kaan Yıldırım ve Özge Gürel’in başrolünde yer aldığı Sipahi’de etkili bir karaktere hayat vermeye hazırlanıyor.

İşte Sinan Tuzcu'nun yeni dizisi Sipahi'deki karakteri! 7

Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin kadrosunda ayrıca Çağdaş Onur Öztürk, Kerem Alışık, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez , Serhat Nalbantoğlu, Gözde Okur, Elit Andaç Çam ve Berrin Arısoy gibi çok dikkat çeken isimler  bulunuyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan ‘Korkut Ali Türkoğlu’ (Kaan Yıldırım) ile kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonların anlatılacağı dizi, yeni sezonun aksiyonu bol ve birçok oyuncuyu gündeme taşıyacak bir proje olarak dikkatleri çekiyor.

Dizide adalet arayan bir karaktere hayat verecek olan Özge Gürel’de rolünün heyecanını yaşıyor. Yeni projesi hakkında konuşan oyuncu, “Adaletsizliğe müthiş öfkesi var. Canlı ve müthiş bir koruyucu bir karakter. Benim için de o yüzden çok heyecan verici” ifadelerini kullanmıştı.