Ana sayfa Dizi Arşivi Bay Yanlış Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Bay Yanlış Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Bay Yanlış, Gold Film imzalı, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı, senaryosu Aslı Zengin ve Banu Zengin ikilisi tarafından kaleme alınan, Türk yapımı romantik komedi dizisidir.

Romantik komedi dizisinde Can Yaman ile Özge Gürel ikilisi buluştu. Kariyerlerinde ikinci kez bir araya gelen iki ünlü isim eğlenceli ve romantizmi yüksek bir dizi çekti. Yurt dışında büyük beğeni toplayan, sosyal medyada milyonlarca etkileşim alan yapım ne yazık ki, reytinglerin düşük olması nedeniyle ekranda uzun süre kalamadı. Bay Yanlış dizisi, hayranlarının sosyal medyadan yaptıkları itirazlara rağmen 14. bölümüyle final yaptı.

Bay Yanlış Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Fox TV
Yapımcı: Gold Film
Türü: Romantik – Komedi
Yayın Tarihi: 26 Haziran 2020-2 Ekim 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 130 dakika
Müzik: Cem Öğet, Alper Ketenci
Başrol: Can Yaman, Özge Gürel, Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Suat Sungur.
Oyuncular: Lale Başar, Deniz Özerman, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Sarp Can Köroğlu, Taygun Sungar, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Anıl Çelik, Kimya Gökçe Aytaç, Ada Arca.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/bayyanlisfox_
Instagram: https://www.instagram.com/bayyanlisfox/
Facebook: https://www.facebook.com/bayyanlisfox/
Youtube: https://www.youtube.com/c/BayYanl%C4%B1%C5%9Ffox
Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/Bay-Yanlis/

TÜM HABERLER:

Bay Yanlış dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

2020’nin yaz aylarında büyük bir iddia ile ekran ömrüne başlayan Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile Özge Gürel, Dolunay dizisinden sonra ikinci kez buluştu. Dolunay, çok başarılı bir proje olmanın yanı sıra, ikilinin de iyi uyum yakaladığı ve sette enerjilerinin yüksek olduğu bir işti. İkili bu sefer Bay Yanlış dizisiyle birlikte yine bir romantik komedi yapımında buluştu ve büyük de ilgi gördü.
Sosyal medyada yoğun bir etkileşim dalgası oluşturan dizi, sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük destek gördü. Ancak sosyal medyadaki bu büyük etkileşim dalgasının reytinglere etkisi olmadığından yapımın ömrü uzun olmadı. 14 bölüm ekranlarda kalabilen dizi arkasında gözü yaşlı milyonlarca hayranını bırakarak final yaptı.

Bay Yanlış dizisi ayrıca Latin Amerika bölgesinin en prestijli ödüllerinden birisi olarak görülen ‘Produ Ödülleri’ne de aday olarak önemli bir başarı kazandı. Dizi, En İyi Pembe Dizi, En İyi Erkek Oyuncu (Can Yaman) ve En İyi Kadın Oyuncu (Özge Gürel) olmak üzere 3 dalda yarıştı.

Bay Yanlış Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir.
Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar.

Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi acaba zaman içerisinde neler yaşayacak? Yoksa iki zıt karakter aşkı birbirinde mi bulacak?

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Can Yaman (Özgür Atasoy)
Özge Gürel (Ezgi İnal)
Gürgen Öz (Levent Yazman)
Fatma Toptaş (Cansu Akman)
Suat Sungur (Ünal Yılmaz)
Lale Başar (Sevim Atasoy)
Deniz Özerman (Fitnat Atasoy)
Cemre Gümeli (Deniz Koparan)
Serkay Tütüncü (Ozan Dinçer)
Sarp Can Köroğlu (Serdar Öztürk)
Taygun Sungar (Soner Seçkin)
Feri Baycu Güler (Nevin Yılmaz)
Ece İrtem (Gizem Sezer)
Anıl Çelik (Emre Eren)
Kimya Gökçe Aytaç (İrem Doğan)
Ada Arca (Zeynep Yazman)

Bay Yanlış Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Bay Yanlış dizisinin çekimleri Bodrum, Göcek ve Fethiye’de yapıldı. Dizinin devamı ise İstanbul’da çekildi. Bay Yanlış Özgür ve Ezgi karakterlerinin Boğaz Köprüsü manzarası karşısında oturdukları çekimler Ortaköy sahilinde gerçekleştirildi.

Dizi izleyicisi tarafından en çok merak edilen çekim mekanı ise Özgür karakterinin oturduğu, terasında havuz bulunan ultra lüks ev oldu. Ataşehir’de bulunan evin gerçek sahibi ise sanat dünyasının güçlü sesi Linet. Linet sahibi olduğu bu dubleks ev için tam 1 milyon 250 bin dolar ödedi. Servet değerinde olan bu daire 18. katta yer alıyor. Evin terasından ise Adalar görünüyor. Linet, Instagram hesabından deniz manzaralı terasından bol bol fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmiyor. Evini Bay Yanlış dizisi için Gold Yapım’a kiralayan Linet’in yapımcıdan ne kadar kira aldığı ise bilinmiyor.

JENERİK:

Bay Yanlış dizisinin müzikleri Cem Öget ve Alper Ketenci’ye ait. Romantik -komedi tarzındaki dizinin jenerik müziği de izleyicinin beğenisini kazandı.

Bay Yanlış Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Bay Yanlış dizisinden ilk fragman Fox TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Haziran ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Bay Yanlış dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Bay Yanlış dizisi, 26 Haziran 2020 tarihinde Fox TV ekranlarında başladı. Özellikle Can Yaman ve Özge Gürel hayranlarını heyecanlandıran dizi düşük reytingler alınca ekran macerası kısa sürdü. Dizi, 2 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan 14. Bölümüyle izleyicisine veda etti.

Bay Yanlış dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Bay Yanlış dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Uslanmıyor Bu / Zeynep Bastık

Tatlıyla Balla / Yalın

Bana Öyle Bakma/ Teoman


Sensiz Ben Ne Olayım / Yalın

Deli Kız / Buray

KAMERA ARKASI:

Dizinin birbirinden eğlenceli kamera arkası görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı. Bir aile ortamının yaşandığı çekimlerde oyuncular arasında ki uyumlu iş birliği de dikkat çekiyor.

7. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

5. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

4. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

Fotoğraf Çekimi Kamera Arkası Görüntüleri

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Bay Yanlış dizisinin etkileyici sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin en çok izlenen diğer sahneleri ise Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar Bölümü’nden izlenebilir.

Geliyor Gönlümün Efendisi

Başka Gözlerde Çok Aramıştım Seni

Ezgi ve Özgür Aşk Acısı Çekiyor!

Ezgi’nin Doğum Günü Hazırlıkları Başlıyor!

Ezgi ve Özgür Aşka Düşüyor

Ezgi’nin Annesi Mekanı Basıyor!


Özgür ve Ezgi’den Tango Şov

YURT DIŞINDA ‘BAY YANLIŞ’ DİZİSİ

Bay Yanlış dizisi Türkiye’de olduğu kadar, özellikle Can Yaman ve Özge Gürel hayranları tarafından yurt dışında da yoğun ilgi gördü. Hatta dizinin 3. bölümünün yayınlandığı 3 Temmuz 2020 akşamı için örgütlenen ikilinin hayranları twitter üzerinden bir TT kampanyası gerçekleştirdi. Dizi dünyanın farklı ülkelerinde birçok hayranın desteği ile twitter gündemine girmeyi başardı.

Toplamda 9 ülkede Bay Yanlış dizisinin gündemde kalmayı başardığı da görüldü. Türkiye’nin yanı sıra; İtalya, İspanya, Yunanistan, Şili, Peru, Arjantin, Brezilya ve Cezayir’de birçok dizi izleyicisi Bay Yanlış hakkında tweet paylaştı ve gündemde yer almasını sağladı.

Bay Yanlış dizisi için sergilenen bu uluslararası etkileşim dalgası, Can Yaman ve Özgü Gürel hayranlarının bu ikiliye ne kadar çok sahip çıktıklarının da bir göstergesi olarak kayıtlara geçti. Dizinin yayınlandığı bazı ülke ve kanalları ise aşağıda görebilirsiniz.

26 Haziran 2020- Kuzey Kıbrıs / FOX TV
Ekim 2021- İtalya/ Canale 5
Ekim 2021- İspanya/ Atresmedia