Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisindeki ayrılık, İrem Helvacıoğlu’nun paylaşımı ile ortaya çıktı!

Seni Çok Bekledim dizisindeki ayrılık, İrem Helvacıoğlu’nun paylaşımı ile ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinin ekibinden bir ayrılık yaşandığı öğrenildi. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’in oynadığı dizi, büyük bir iddia ile ekrana gelmeye başlamıştı. İlk bölümü Dubai’den görüntülerle yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi için aylarca hazırlık yapıldı.

Özcan Deniz’in sahibi olduğu DNZ Film ve Skala Yapım imzalı dizinin çekimleri sürerken, dizinin yönetmeninin ayrıldığı ortaya çıktı! Geçtiğimiz hafta 5.bölümü yayınlanan dizinin 6. bölümünden sonra yönetmen değişikliği yaşanacak.

Diziyi başından beri yöneten isim Şahin Altuğ’un ayrıldığı, sosyal medyada İrem Helvacıoğlu’nun bir veda paylaşımı ile de dikkatleri çekti. Yönetmenle birlikte çekilen fotoğrafını yayınlayan Helvacıoğlu, aşağıdaki paylaşımına “Hep düşündük, aradık, taradık, yokuşları, dağları, tepeleri tırmandık. Yollar uzun ama şimdi ayrı yollarda devam edeceğiz. Yolumuzun ayrımına kadar olan desteklerin için teşekkür ederim Büdü” notunu düştü.

Seni Çok Bekledim dizisindeki ayrılık, İrem Helvacıoğlu'nun paylaşımı ile ortaya çıktı! 7

Ayrıca dizinin yapım şirketinden de konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. 7. bölümden itibaren dizinin yönetmenliğini Yasemin Türmenli’nin yapacağı da duyurulan açıklama şöyle:

“Skala Yapım ve DNZ Film ortak yapımcılığında, Star’da her Cuma ekrana gelen dizimiz Seni Çok Bekledim’de yönetmen değişikliği yaşanmıştır.

Dizinin 6 bölüm boyunca yönetmenliğini üstlenen Şahin Altuğ, geçen hafta sette yaşanan talihsiz bir kaza sonrasında oluşan sağlık sorunları sebebiyle görevine devam edemeyeceğini bildirmiştir.

Dizimizin 7. bölümden itibaren yönetmenliğini, Yasemin Türkmenli yapacaktır.

Şahin Altuğ’a altı bölüm boyunca gösterdiği emek ve katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Skala Yapım”