Ana sayfa Sosyal Medya Bazı hayranları çizmeyi aştı, Esra Bilgiç sosyal medyadan uyardı!

Bazı hayranları çizmeyi aştı, Esra Bilgiç sosyal medyadan uyardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Ramo dizisiyle ekranlara geliyor şu sıralar Esra Bilgiç. Ünlü oyuncu, Sibel karakterini oynuyor ve başarılı performansıyla da övgü topluyor. Hayranlarının büyük bir ilgiyle takip ettiği oyuncu, sosyal medya hesabıyla da hayranlarının markajında. Oyuncu, son yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri çekti bu kez…

Murat Yıldırım ile birlikte rol aldığı ve Cuma akşamları yayınlanan dizisiyle gündemde olan Esra Bilgiç, sosyal medyayı çok etkin kullanmasa da hayranlarını habersiz de bırakmıyor. Zaman zaman izleyicilerini mutlu eden paylaşımlar yapıyor.

Bazen dizinin kamera arkasından bir fotoğraf paylaşıyor oyuncu ya da bir sosyal sorumluluk projesine, kampanyaya destek veren mesajlar atıyor. Kimi zaman da yüzü olduğu bazı markaların reklamlarını yayınlıyor.

Dergilere verdiği pozları da instagram sayfasından paylaşan oyuncu, bu kez yaptığı bambaşka bir paylaşımla gündeme geldi. Oyuncu, fanlarının yaptığı bazı yorumlardaki üsluplar nedeniyle bir ricada bulundu.

Bazı hayranları çizmeyi aştı, Esra Bilgiç sosyal medyadan uyardı! 8

Bilgiç, Ramo dizisindeki bazı oyuncu arkadaşlarının sosyal medya hesaplarına gelen kırıcı ve rahatsız edici yorumlardan dolayı üzüldüğünü belirterek, üsluba dikkat çekti.

Esra Bilgiç, paylaşımında şu cümleleri kullandı:  “Sevgili fan hesaplarım, beni desteklemek için açılmış, fotoğrafımı ya da ismimi kullanan hesaplar, değerli oyuncu ve ekip arkadaşlarımın paylaştıkları kişisel yada set içi fotoğraflara yaptığınız bazı rahatsız edici ve kırıcı yorumları bizzat görmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Yorumlarınıza ve üslubunuza dikkat etmenizi rica ederim.”

Oyuncu, ne tür mesajlar veya rahatsız edici sözler geldiği ile ilgili bir açıklama yapmasa da kendisini rahatsız eden bir konuda hayranlarını uyarmak durumunda kaldı!

Bu arada Marie Claire Türkiye dergisine de bir röportaj veren oyuncu, dergi için çekilen bir fotoğrafını da instagram sayfasından paylaşarak hayranlarının bilgilendirdi.

İşte o paylaşım…

Bazı hayranları çizmeyi aştı, Esra Bilgiç sosyal medyadan uyardı! 9