Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç iki önemli projesiyle 2023 yılında yine adından çok konuşturacak!

Esra Bilgiç iki önemli projesiyle 2023 yılında yine adından çok konuşturacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, bir süredir ekranlarda yok. 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, en son Kanunsuz Topraklar isimli diziyle 2021-2022 sezonunda izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Geride bıraktığımız sezonda herhangi bir televizyon projesinde yer almayan Esra Bilgiç, Disney Plus için çekimleri yapılan Atatürk dizisinde yer alan isimlerden birisiydi.

Aras Bulut İynemli’nin heyecanla beklenen Atatürk dizisinin Ekim ayında Disney Plus’ta izleyicilerle buluşacağını açıkladı. Oyuncu bu projede Madam Corinne karakteri ile yer alıyor. Dizi ile alakalı dublaja girdiğini ve çok güzel geçtiğini anlatan oyuncu, çok güzel ve kıymetli bir işin içinde olduğunu söyledi.

Oyuncu Netflix’te sinema filminin de yayınlanacağını belirterek, hayranlarına üst üste müjdeler vereceğini şu sözlerle ortaya koydu:

“Netflix’te sinema filmimin çekimleri başlayacak. Ayın 21’in de sete çıkıyoruz, çok güzel bir film olacak. Atatürk dizisi Ekim’de yayına girecek, Disney Plus’ta biliyorsunuz. Çok güzel bir iş oldu. Çok kıymetli bir iş oldu. Dizinin misyonunun, ne anlama geldiğinin farkındayız. Heyecanla Ekim’i bekliyoruz, Cumhuriyet’in 100. yılında…”

Netflix için hazırlanan sinema filminin detaylarından da bahseden Esra Bilgiç, bir polisiye hikayede başrolde yer alacak. Oyuncu bir sanat hırsızının peşinden koşan bir interpol ajanı ile alakalı hikayenin komedi unsurları da olan güzel, hareketli bir iş olacağını anlattı.