Ana sayfa Sosyal Medya BBC ve Netflix ortak yapımı The Serpent dizisinde İlker Kaleli’yi görenler şok oldu!

BBC ve Netflix ortak yapımı The Serpent dizisinde İlker Kaleli’yi görenler şok oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi, sinema ve belgesel yapımların dijital platformu Netfix’te kısa bir süre önce yayınlanan ve büyük dikkat çeken ‘The Serpent’ isimli diziyi izleyenler, Türk oyuncu İlker Kaleli’yi görünce çok şaşırdı! Dizide oynadığı bilinmeyen İlker Kaleli, izleyenlere güzel bir sürpriz yapmış oldu.

Dünyanın pek çok ülkesinde izlenen ve gerçek bir hikayeye dayanan olayların aktarıldığı dizi, son günlerin de çok konuşulan ve ses getiren bir yapımı oldu.

Büyük çoğunluğu Taylan’da çekilen dizi için ayrıca Afganistan, Paris, Katmandu gibi dünyanın farklı yerlerinde de çekimler yapıldı.

Görsel efektler ve dönem kostümleriyle de çok beğenilen The Serpent dizisinin çekimleri 2019 yılında başlamıştı. Fakat yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle, tüm dünyada sinema sektörünün de durmasıyla çekimlerine ara verilmişti.

Daha sonra çekimlerine devam edilen dizi, şu sıralarda Netflix izleyen hemen herkesin diline düştü! Pek çok kişinin birbirine tavsiye ettiği bir yapım haline gelen dizide İlker Kaleli de rol alıyor.

BBC ve Netflix ortak yapımı The Serpent dizisinde İlker Kaleli'yi görenler şok oldu! 9

8 bölümlük dizinin kadrosunda ise Tahar Rahim, Billy Howle, Jenna Coleman, Ellie Bamber ve Mathilde Warnier rol almakta.

1970’li yıllarda Güneydoğu Asya’da yaşanan dehşet veren bir olay anlatılıyor. Gerçek hayattan alınan hikayede, Batılı turistlerin peşine düşen bir seri katilin hikayesini konu edilmekte.

Charles Sobhraj, Güneydoğu Asya’daki çeşitli ülkelere seyahat eden 20 gezginin cinayetinin sorumlusudur. Dünyanın farklı kıtalarında hakkında arama emri çıkarılan Sobhraj’ın yakalanma öyküsünün anlatıldığı dizide, Charles Sobhraj’ı Tahar Rahim canlandırıyor.

BBC ve Netflix ortak yapımı The Serpent dizisinde İlker Kaleli'yi görenler şok oldu! 10

Bu arada diziyi izleyip İlker Kaleli’yi görenlerin yaşadığı duygunun tarifini de Netflix sosyal medya hesaplarından yaptı.

“70’lere gidip tanıdık bir yüzle karşılaşmak gibi…” notuyla yapılan yayını paylaşanlardan birisi de Afra Saraçoğlu oldu…

BBC ve Netflix ortak yapımı The Serpent dizisinde İlker Kaleli'yi görenler şok oldu! 11