Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 8 Nisan Perşembe 154. bölüm fragmanı izle!

Emanet 8 Nisan Perşembe 154. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında son dönemde bir hayli öne çıkan Emanet dizisi, dikkat çeken hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile çok konuşuldu… Dizinin geçtiğimiz haftalarda reytingleri de bir hayli yüksek gelmeye başladı. Hatta bazı ana akım televizyon kanallarındaki iddialı dizilerden bile daha iyi sonuçlar alan Emanet, göz doldurdu.

Birkaç bölümdür kısmen tüm kişiler kategorisindeki reyting düşüşü dikkat çekse de dizinin başarısını sürdürmesi önemli bir artı olarak görünüyor… Sıla Türkoğlu Seher karakterinde izleyicileri mest ederken, Halil İbrahim Ceyhan da Yaman olarak işini gayet iyi yapıyor. Seher ile Yaman’ın birbirlerine tutundukları son bölümler, hikayede heyecanın da artmasını sağladı. Emanet’in 7 Nisan Çarşamba günü 153.bölümü yayınlandı. Seher’in panik anları dikkat çekerken, Yaman’ın Yusuf’u kendisinden almasından çok korktu. Dizinin 8 Nisan Perşembe günü yayınlanacak 154.bölümü de Seher’in korkuları noktasında dikkatle takip edilecek. Peki Emanet’in 154. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Emanit dizisinin bugün yayınlanan bölümüne değinirsek, Seher’in Yaman ile ilgili korkularında abartıyor olma ihtimali de var. Seher Yaman’ın Yusuf’u elinden alacağını düşünür. Fakat gerçekler bambaşkadır.

Yaman’ın yaptığı konuşmayı duyan Seher, Yusuf’un elinden alınmaması için çare bulmak zorundadır. Ancak Yaman’ın peşinde olduğu gerçek farklı ve Seher bunu biraz geç fark edecek.

İyice heyecanın arttığı Emanet dizisinde 153.bölümün tamamını aşağıda bulabilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.