Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç. dizisi önce çok üzdü, sonra sevindirdi ama bazı olumsuz işaretler var!

Behzat Ç. dizisi önce çok üzdü, sonra sevindirdi ama bazı olumsuz işaretler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Behzat Ç. dizisinin 2. sezonunun çekilmeyeceğine yönelik sosyal medyadaki paylaşımları gören dizinin hayranları bir hayli üzülmüştü.

Ancak dayanak noktası pek de sağlam değildi.Ege Aydan’ın dizinin durdurulduğuna yönelik bir sözüne atıf yapıldı ama ortada Behzat Ç. ile ilgili net bilgiler yoktu.

Yeni sezonu soran bir takipçisine Ege Aydan “Proje durdu ne yazık ki anlaşamadılar” şeklinde yanıt vermiş, sonra hemen bunu silmişti. Sosyal medyada da bu durum çok konuşuldu.

Behzat Ç dizisini hasretle bekleyenler BluTV’den gelecek açıklamaya kilitlendi.

Behzat Ç. dizisi önce çok üzdü, sonra sevindirdi ama bazı olumsuz işaretler var! 7

Sonunda o bilgi geldi. BluTv’nin CEO’su Aydın Doğan, iddiaların doğru olmadığını duyurdu

“Bu haber yanlış sona erdiği yok. Keşke bize ulaşsanız reis bu tür haberler yapmadan” diyen Aydın Doğan, Behzat Ç. hayranlarının da içine su serpti.

Peki dizi neden 2.sezon çekimlerine başlayamadı? Yani ortada iptal olmasa bile bir planlama sıkıntısı olabilir.

Daha önce Erdal Beşikçioğlu, 2.sezon çekimleri ile ilgili soruyu geçiştirmişti. Biraz da keyifsizdi… Yani bu tavrı da dizi hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı.

BluTV’den daha önce yapılan açıklamada ikinci sezon çekimlerinin de başlayacağı duyurulmuştu. Fakat aradan bir hayli zaman geçmesine rağmen ne çekimler başladı ne de bir planlama ile ilgili bilgi paylaşıldı.

Yani dizi ile ilgili bir takım olumsuza yorulabilecek işaretler geliyor. Ancak bu durum tatlıya da bağlanmış olabilir. Aydın Doğan’ın sözleri bu noktada tek elle tutulabilecek ifadeler olarak önümüzde duruyor.

Yine de her türlü gelişmeye hazırlıklı olmak lazım.