Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç. dizisinde Harun karakterinin olmamasının altında ne var?

Behzat Ç. dizisinde Harun karakterinin olmamasının altında ne var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – BluTV’de yayınlanan Behzat Ç. dizisinin yeni bölümleri büyük keyifle izleniyor… Behzat Ç. hayranları sansürsüz bir şekilde diziyi izlemenin keyfini şimdilik yaşıyor. RTÜK denetimi tam olarak geldiğinde acaba bu kadar özgür olunabilir mi bunu yaşayıp göreceğiz.

Behzat Ç.’nin sevilin yüzlerinden birisi de Harun karakteriydi. Fatih Artman, 7 yılda büyük gelişim sergiledi ve bugün hatırı sayılır bir üne sahip.

Behzat Ç. yeniden ekranda ama Harun karakterinin olmaması sorgulanıyor…

Bu noktada ise Fatih Artman ile Erdal Beşikçioğlu arasında yaşanan kişisel sorunlar öne sürülmekte… Bu ne kadar doğru bilinmez ancak sosyal medya ortamında, ekşi sözlük’te, bazı sitelerdeki yorumlarda bu konu yer almakta.

2018 yılının Şubat ayında Esquire Dergisi’ne konuşan Fatih Artman’ın kendisinden çok şeyler öğrendiği Engin Günaydın, Yılmaz Erdoğan’dan ismen bahsetmesi, Halit Ergenç, Okan Yalabık gibi isimleri de kişilik olarak övmesi, ancak Erdal Beşikçioğlu’na hiç değinmemesi akıllara ikili arasında sorunlar olduğunu getirtmişti.

Behzat Ç. dizisinde Harun karakterinin olmamasının altında ne var? 7

Röportaj yazarının şu yorumu da dikkat çekici: “Ama çalıştığı isimler arasında biri var ki yapmaması gereken ne varsa ondan öğrenmiş. İsim söylemiyor, ben de zorlamıyorum.”

Bu sözlerin Erdal Beşikçioğlu olduğu iddiası internet ortamında var. Harun karakterinin Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinde olmaması da bu duruma bağlanıyor.

Tabii bunlar varsayımlar…