Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç dizisinin setinden gelen ilk fotoğraf ile verilen mesaj çok etkili oldu!

Behzat Ç dizisinin setinden gelen ilk fotoğraf ile verilen mesaj çok etkili oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç dizisini büyük bir heyecan ile bekleyen milyonlarca izleyici bulunuyor. Yayınlandığı dönemde izleyenleri derinden etkileyen Behzat Ç dizisinin 2019 yılında Blu TV’deki geri dönüşü çok fazla kişiyi tatmin etmemişti. Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nu da senaryonun tatmin etmemesi ve bazı yaşanan sorunlar nedeniyle projenin devamı gelmedi.

Sonraki süreçte Behzat Ç ile ilgili birçok haber çıktı ama Erdal Beşikçioğlu hep bunları alttan alan ve bir daha projeye dönmeyecekmiş izlenimi veren sözler söylemişti. Ancak yenilenen senaryo ve hikayenin ünlü oyuncuyu tatmin etmesi ile birlikte Behzat Ç için yeni bir dönem başladı.

Okuma provalarının ardından dizinin ekibi Ankara’da bir araya geldi ve sette çekimlere başlandı. Geçen yıl Ankara, Teşkilat dizisinin çekimleri nedeniyle sürekli gündemdeydi. Türkiye’nin başkenti Ankara bu sefer de Behzat Ç dizisiyle bir kez daha gündem oldu.

Behzat Ç dizisinin setinden gelen ilk fotoğraf ile verilen mesaj çok etkili oldu! 7

Ankara’dan gelen ilk fotoğrafın anlattığı güzel bir mesaj var. Behzat Ç ekibi yeni isimlerin de katıldığı, eskiden hikayede yer alan bazı oyuncuların da yer aldığı yeni bir kadro ile yola çıkıyor ama dizinin atmosferi eski günleri andırıyor.

“Cinayet Büro Amirliği” yazısının altında bir araya gelen dizinin oyuncuları, eski günlerdeki iddiasız bir odada Cinayet davalarını çözmeye başlayacak. Oyuncuların fotoğraf çekimi sırasındaki kıyafetleri de akıllarımıza kazınmış olan Behzat Ç dizisinin imajı ile uyumlu.

Erdal Beşikçioğlu hala genç ve dinamik görünüyor. Diğer rol arkadaşları da gençlik enerjileri ile yeniden projeye başlamanın heyecanını yaşıyor.

Ayrıca 2019 yılında proje devam etmeyince Erdal Beşikçioğlu’nan sosyal medya üzerinden sitemde bulunan İnançı Konukçu’nun ustanın yanında gayet sıcak bir şekilde durması da aralarının çok iyi olduğunu gösteriyor.

Behzat Ç dizisi hayranları için ise en büyük eksiklik Fathi Artman’ın yani Harun karakterinin dizide olmaması. Erdal Beşikçioğlu ile Fatih Artman arasında yaşanan sorunlar nedeniyle görüşmedikleri ve bu yüzden de Artman’ın projede yer almak istemediği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Dizinin yeni döneminde kadroya katılan yeni oyuncular ise şöyle: Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu.