Ana sayfa Sosyal Medya Yırtıcı ve baş döndürücü! Üç Kuruş’tan sonra Sezin Akbaşoğulları yeni dizide herkesi şaşkına çevirecek!

Yırtıcı ve baş döndürücü! Üç Kuruş’tan sonra Sezin Akbaşoğulları yeni dizide herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sezin Akbaşoğulları, yeni sezon için yeni bir dizi anlaşması yaptı. Kanal D ekranında yayınlanacak olan O Kız isimli dizinin kadın başrolü olarak izleyeceğimiz oyuncunun çok etkili bir rolde yer alacağını belirtmemiz gerekiyor.

Sırma Yanık’ın hikayesini yazdığı O Kız dizisinde Erkan Petekkaya ile birlikte başrolde Sezin Akbaşoğulları’nı izleyeceksiniz. Sitare isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu güzelliği ile herkesi etkileyen ama yırtıcı bir iş kadını kimliği ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

1981 yılında Ankara’da dünyaya gelen Sezin Akbaşoğulları, 2000’li yılların başlarından itibaren farklı projelerle kendisini gösteren bir isim. Hem dizilerde hem de sinema filmlerinde etkili rolleriyle ismini duyuran oyuncu, Beyaz Gelincik dizisindeki Ceren karakteri ile akıllarda duruyor.

Efsane dizi Behzat Ç’de Eylül olarak izlediğimiz oyuncu, ayrıca Cesur ve Güzel dizisinde de Cahide karakterini canlandırmıştı. Son dönemde Kırmızı Oda dizisindeki konuk oyunculuğunun yanı sıra, Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Zübeyde Hatun karakteri ile de konuşulan Sezin Akbaşoğulları, en son Üç Kuruş dizisinde Azade karakteri ile yer almıştı.

Yırtıcı ve baş döndürücü! Üç Kuruş'tan sonra Sezin Akbaşoğulları yeni dizide herkesi şaşkına çevirecek! 8

Geçen yıl Üç Kuruş dizisine sonradan katılan oyuncu, yeni sezonda ise O Kız isimli Kanal D dizisinin kadın başrolü olarak izleyicileri ile buluşacak. Sitare hikayenin en önemli karakteri ve senaristi Sırma Yanık da son dönemde yazdığı etkili dram hikayelerinden bir yenisini izleyicilere sunacak.

Zalim İstanbul, Masumiyet ve Annemizi Saklarken isimli son dönemin dikkat çeken dram hikayelerinin de arkasında senarist Sırma Yanık bulunuyordu.

Yırtıcı ve baş döndürücü! Üç Kuruş'tan sonra Sezin Akbaşoğulları yeni dizide herkesi şaşkına çevirecek! 9

O Kız dizisinde Sitare, 30’lu yaşların sonunda, güzel ve yırtıcı bir iş kadını. Sadece güzelliği ve seksapeliyle değil cool duruşu, karizması ve başarısıyla da baş döndürücü bir kadın. Dünün reklam ajansı patroniçesiyken, yeniliklere açık, iyi koku alan burnuyla geleceğin sosyal medyada olduğunu öngörmüş ve sektörün en köklü sosyal medya ajansının sahibi olmuştur.

Sezin Akbaşoğulları hayranları için yeni rolün hem etkileyici hem de şaşırtıcı olacağını söyleyebiliriz.