Ana sayfa Dizi Fragmanları Balkan Ninnisi, Seni Kalbime Yazdım ve Mükemmel Eşleşme ile TRT1’den anlamlı bir dizi mesajı!

Balkan Ninnisi, Seni Kalbime Yazdım ve Mükemmel Eşleşme ile TRT1’den anlamlı bir dizi mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özel televizyon kanalları ile diziler konusunda son yıllarda çetin bir yarış içine giren TRT1’in tarihi yapımlarla elde ettiği başarının yanı sıra dram projelerinde de etkili olabileceğini Benim Adım Melek ve Masumlar Apartmanı ile gördük. Ayrıca Teşkilat gibi aksiyon dizilerinin de TRT1 ekranına çok yakıştığı bir süreç yaşanıyor.

TRT1’in yaz dönemi için izleyicilere verdiği bir başka mesaj ise büyük anlam taşıyor. Yaz döneminde romantik komediler, eğlenceli yapımlar ve biraz izleyicileri rahatlatacak düşündürmeyecek diziler ilgi görüyor. TRT1’de bu yönde hem eğlenceli hem de mesaj veren yapımları tercih ediyor.

Balkan Ninnisi dizisi ile birlikte farklı kültürlerdeki insanların bir arada yaşayabileceğinin örneğini sergileyen TRT1’in bu anlamda başarılı olduğunu da söylemek gerekiyor. Balkan Ninnisi dizisi büyük ilgi çekti ve yaz günlerine de çok yakıştı. Erdal Özyağcılar’ın yıllar sonra yeniden Makedonya’da dizi setine çıkması da anlamlıydı. Dizinin reytingleri de diğer özel kanal dizilerine nazaran gayet iyi gidiyor.

TRT1’de bir başka dizi mesajı perşembe akşamları yayınlanan Seni Kalbime Sakladım ile geldi. Hem romantik komedi hem de dramı içeren ama yaz günlerinde izleyiciler için alternatif oluşturan bir dizi izliyoruz. Sevda Erginci bugüne kadar hep dram projelerinde yer aldı.

Şimdi ise romantik komedide yer almak oyuncuya da iyi geldi. Ekin Mert Daymaz ile iyi bir ikili oluşturan Sevda Erginci, projeden çok memnun. TRT1 ise bu dizi ile birlikte hikayesinde saçmalamadan ve özel kanallardaki savrulmaların yaşanmadığı bir romantik aşk dizisi sunuyor.

Mükemmel Eşleşme isimli TRT1 dizisi de geçen hafta başladı ve Cumartesi akşamları için alternatif bir yapım oldu. Hercai dizisiyle parlayan Ahmet Kayakesen’in yeniden başrol olarak setlere çıktığı dizinin kadın başrolü ise Gizem Sevim oldu… Bu dizide ise ailelerinin zoruyla birbirleri ile tanışan iki kişinin, aşkı bulması ve evliliğin de aşkı öldürmediği hatta daha da büyüttüğü mesajı verilmek isteniyor.

Mükemmel Eşleşme dizisi yeni başladı ve hikaye ilerledikçe dizinin eğlenceli yanları da ortaya çıkıyor ve reytinglerin de yaz dönemi dizilerininin reytinglerine bakıldığında fena olmadığını söyleyebiliriz.