Ana sayfa Dizi Haberleri Belçim Bilgin, endişeli Hekimoğlu dizisi izleyicilerinin yüreğine su serpti!

Belçim Bilgin, endişeli Hekimoğlu dizisi izleyicilerinin yüreğine su serpti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinin 2. sezonu için çalışmalara başlandı. Dizinin 16.bölümünden itibaren yeni bir karakter hikayeye katılacak.

Belçim Bilgin’in canlandıracağı Selin Kurt isimli karakter, Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu’nun eski eşi olarak diziye katılıyor. Konuk oyuncu olarak yapımda yer alacak olan Belçim Bilgin, sette çekimlere başladı.

Selin Kurt güçlü bir kadın olarak dikkat çekecek. Selin, boşandıktan 5 yıl sonra yeni kocasının hastalığı nedeniyle Hekimoğlu’nun karşısına çıkar. Selin’in gelişiyle hastanede dengeler değişecektir.

Hekimoğlu hayranları Güven Kıraç’ın başarıyla canlandırdığı ancak pek de sevilmeyen Vahap karakterine benzemesinden endişe ediyor. “Umarız yeni karakter Vahap gibi olmaz” diyerek endişelerini sosyal medyada belirten izleyicilerin, yüreklerine su serpen sözler Belçim Bilgin’den geldi. Ünlü oyuncu Selin Kurt karakterinin böyle olmayacağını belirten mesajıyla dikkat çekti.

Belçim Bilgin, karakteri ile ilgili bir paylaşım yaptı ve şöyle yazdı: Ekranlarda güçlü, zeki, başarılı Türkiyeli kadın karakteri izlemeyi hayal ederken karşılaştığımız için çok mutluyum Selin! @hekimogludizi nin yeni sezonunda görüşmek üzere.”