Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisi 4. sezona bomba gibi bir değişiklikle başlıyor!

Yasak Elma dizisi 4. sezona bomba gibi bir değişiklikle başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle yeni sezonda buluşmaya hazırlanan Yasak Elma dizisinde çekimler geçtiğimiz hatfa başlamıştı. Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan gibi isimleri buluşturan dizinin 4.sezonu bomba gibi bir değişiklikle başlayacak.

Dizinin yeni sezonunda Şahika karakteri artık patron değil, suçlu olarak hapiste kötü günler geçirecek… Yasak Elma dizisinin 75.bölümünden ilk fragman yayınlandı ve izleyiciler de bu duruma bir hayli şaşırdı.

Mini eteği, uzun topukları, elinde şık çantası ve marka kıyafetleri ile kadınlar koğuşuna doğru yürüyen Şahika, adeta burnundan kıl aldırmıyor. Ancak koğuşta işler farklı. Şahika’nın borusu ötecek mi, yoksa başına dertler mi gelecek merakla bekleniyor…

Yasak Elma dizisi 4. sezona bomba gibi bir değişiklikle başlıyor! 7

Şahika’yı bekleyen sürpriz ise hapiste onu tanıyan kişi… Peki o kişi kim… Yasak Elma hayranları fragmanı adeta bomba gibi olarak yorumluyor… Dizide Şahika’nın hapiste kimin eline düşeceği de yeni sezonun en çok merak edilen konusu oldu.

Yasak Elma dizisnin 75. bölüm fragmanının youtube ortamında kısa sürede 1 milyon izlenmeye ulaşması da dikkatleri çekti.