Ana sayfa Sosyal Medya Belçim Bilgin, teşekkürüyle Mersin halkının gönlünü fethetti!

Belçim Bilgin, teşekkürüyle Mersin halkının gönlünü fethetti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hamit İzol’un aynı isimli kitabından uyarlanan Roza filminin Mersin’de yapılan çekimleri sona erdi.

Mevsimlik işçi olarak Urfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin dramını anlatan filmde Belçim Bilgin ‘Fate’ karakterini canlandırıyor.

Oyuncu sosyal medyada yaptığı paylaşımda, kendilerini çok güzel ağırladıklarını söyleyerek Mersin halkına teşekkür etti. Bilgin, “Bizi çok güzel ağırladın! Bizden sevgisini desteğini esirgemeyen sıcacık Mersin halkına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Belçim Bilgin, teşekkürüyle Mersin halkının gönlünü fethetti! 8

Etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla sinema salonlarında duygu dolu bir rüzgar estirecek olan Roza’nın kamera arkasından fotoğraflar zaman zaman sosyal medyada yayınlanıyor.

Belçim Bilgin, teşekkürüyle Mersin halkının gönlünü fethetti! 9

2020 yılında katıldığı Hekimoğlu dizisinde 10 bölüm izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu nadiren dizilerde rol alıyor. Sinema filmlerinde aranılan kadın oyuncularından birisi konumundaki Belçim Bilgin, son dönemde Aşk Tesadüfleri Sever 2, Acı Kiraz, Room 5, Uzak Ara Eğlence, Kimya, Babamın Kemanı ve Alaboraşk isimli sinema filmlerinde yer almıştı.

Roza’da Belçim Bilgin ile birlikte Burak Sevinç ve Bahar Şahin’de rol alıyor. Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı filmin senaryosu Sultan Turan Kızılay’a ait.  Roza; eğitimsizliğin, ekonomik sıkıntıların ve törenin nasıl yıkıcı etkileri olduğunu gözler önüne serecek.